Οι κόντρες, η προεκλογική εκστρατεία και… το Διάστημα!

Σε εφ’ όλης της ύλης πολιτικής αντιπαράθεση με φόντο το Διάστημα προχώρησαν από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Γιάννης Μανιάτης. Η παραπάνω διαπίστωση ανήκει στο προεδρεύοντα κατά τη σημερινή συνεδρίαση, Δημήτρη Καμμένο ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα άκουσε κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης για το Διαστημικό Οργανισμό και τα όσα ακολούθησαν της παραίτησης Κριμιζή.

Την αρχή έκανε ο κ. Μανιάτης που εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του μνημονίου. «Ο Τσακαλώτος λέει ξεχάστε τα περί καθαρής εξόδου αλλά θα έχουμε τέσσερις επισκέψεις το χρόνο. Δεν εμπιστευόμαστε μια κυβέρνηση που δεν εμπιστεύεται τους βουλευτές της για να ενημερώσει το τι διαπραγματεύεται», είπε.

Απαντώντας ο κ. Παππάς σημείωσε πως ο συνάδελφός του συμμετείχε σε πλειοψηφία 250 βουλευτών που δεν άντεξε στο χρόνο. «Χαίρομαι γιατί τα βασικά βέλη στη φαρέτρα σας είναι η υπεράσπιση εκείνης της κυβέρνησης», είπε και κατέληξε: «το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί και θα μπείτε σε διαδικασία πολιτικής αυτοκάθαρσης. Να μείνετε κολλημένοι στην υπεράσπιση πεπραγμένων της τελευταίας σας κυβέρνησης! Αν το επιλέξετε καλή σας τύχη!».

Κάπου εκεί παρενέβη ο κ. Καμμένος και έκλεισε ουσιαστικά τη συζήτηση λέγοντας: «θα κάνουμε προεκλογική εκστρατεία στο διάστημα!»

newpost