Οι κινήσεις του πέους στον κόλπο: Πώς πρέπει να γίνονται

Η έκφραση που θέλω να προωθήσω και που είναι δύσκολο να περιγράφει, είναι η «συοχέτιση». Λυπάμαι που το λέω, αλλά συχνά συμβαίνει στους άντρες ν’ απορροφούνται ολοκληρωτικά στις πράξεις και τις κινήσεις και να ξεχνούν τη συσχέτιση – ότι, δηλαδή, εκείνη τη στιγμή κάνουν έρωτα μαζί με τη σύντροφό τους. Δεν συμμετέχουν και δεν συμβάλλουν στην κοινή πορεία προς την αποκορύφωση. Πολλές φορές ξεχνούν και την ίδια την κοπέλα, μέχρι που να τελειώσουν όλα. Και τότε θέλουν να μάθουν αν εκείνη έφτασε στο αποκορύφωμά της. Ενδιαφέρονται άραγε αληθινά ή πρόκειται για μια εκδήλωση ανδρικού εγωισμού;

Γράφει η σεξολόγος και συγγραφέας Λουίζα Μπερντ 

Ακόμα και οι κινήσεις σας, αφού εισδύσετε στον κόλπο της, έχουν πολύ μεγάλη σημασία για τη διατήρηση και τη βελτίωση της συσχέτισης. Αν γίνουμε λιγάκι «ανατομικοί» για ένα λεπτό, ίσως μπορέσω να σας διευκρινήσω τι εννοώ μ’ αυτό. Όταν εκείνη κατευθύνει το πέος σας για να εισδύσει στον κόλπο της, νιώθει την είσδυση και το συναίσθημα της πληρότητας με κάθε ίνα του σώματός της. Για τη γυναίκα είναι σαν να της έλειπε ένα μέρος του σώματός της, ένα πολύ σημαντικό μέρος, του οποίου μόλις αντιλαμβανόταν αόριοτα την έλλειψη. Τώρα, το μέρος αυτό ξαναγύρισε στο σώμα της τώρα είναι ξανά ολόκληρη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κοπέλα νιώθει ιδιαίτερη απόλαυση όταν ο άντρας της εισδύσει στον κόλπο με όλο του το μήκος.

Έτσι της δίνει την ευκαιρία να χαρεί το ότι έχει συμπληρωθεί ολοκληρωτικά από αυτόν, πριν συνεχίσει με άλλες κινήσεις, που σημαίνουν μερική τουλάχιστον απομάκρυνσή του από εκείνη. Μπορείτε ακόμα, αν επιζητείτε «ολοκληρωτική εμπειρία» για την κοπέλα σας, να δοκιμάσετε το εξής:

Ξαπλώστε με πρόσωπο ο ένας προς τον άλλο (εσείς από πάνω, εκείνη από κάτω, ή ξαπλωμένοι στο πλευρό σας) και κάνετέ την να σας οδηγήσει στον κόλπο της. Εισδύετε τότε αργά, πολύ αργά, μέχρι να φθάσετε στην ολοκληρωτική είσδυση, ώστε να πιέζετε δυνατά ο ένας επάνω στον άλλο. Μετά, κρατώντας την και χαϊδεύοντάς την μ’ αγάπη, μιλήστε της. Μάλιστα, είπα μιλήστε της. Χωρίς να κινείστε καθόλου, κάντε τις σκέψεις σας να τρέξουν στο παρελθόν. Είναι μια στιγμή αφάνταστα κατάλληλη για να ξαναθυμηθείτε μέρες και νύχτες έρωτα, να δημιουργήσετε φαντασιώσεις και ν’ απελευθερώσετε τις επιθυμίες σας.

Μπορείτε έτσι να παραμείνετε σε διέγερση, ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνετε (μια κατάσταση που μπορεί να φαίνεται σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθεί). Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της κατάστασης αυτής είναι ψυχολογικό: σας προσφέρει ένα σχεδόν συντριπτικό συναίσθημα «ταύτισης», αυτό ακριβώς που κάθε γυναίκα θέλει να χαρακτηρίζει τις σχέσεις της.

Οι κινήσεις σας, όταν πρόκειται να ξεκινήσετε, μπορούν ν’ αποτελέσουν επίσης μια μορφή πραγματικής τέχνης. Ειλικρινά! Και δεν είναι ανάγκη να είστε χορευτής μπαλέτου. Εδώ έχουμε άλλη μια από τις πολλές αυτές διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα. Ο άντρας πετυχαίνει τη μεγαλύτερη διέγερση από τις μακρές (βαθιές) ωθήσεις. Όλα καλά, αλλά αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα για την κοπέλα. Υπάρχουν ελάχιστοι άντρες που διαθέτουν έλεγχο του εαυτού τους σε ικανοποιητικό επίπεδο και αρκετή δύναμη θέλησης, ώστε να μπορούν να συγκροτούνται αρκετή ώρα κάνοντας τέτοιες κινήσεις ώθησης (και μη θεωρήσετε τον εαυτό σας ζημιωμένο αν δεν διαθέτει αυτόν τον έλεγχο). Μη με παρεξηγείτε: δεν λέω να μην κάνετε καμιά κίνηση είσδυσης και ώθησης, αλλά, συνήθως, συγκροτείστε μόνο μέχρι τη στιγμή που εσείς – και η κοπέλα σας -θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε για το τελικό αποκορύφωμα.

Και σ’ εκείνη αρέσουν οι βαθιές ωθήσεις, ιδιαίτερα για το φινάλε, αλλά υπάρχουν άλλες κινήσεις που της δίνουν πολύ βαθιά ικανοποίηση, κινήσεις που μπορούν να παρατείνουν την ερωτική σας πράξη (δεν είναι στόχος που αξίζει τον κόπο;). Πρώτα-πρώτα, μπορείτε, καθώς πραγματοποιείτε ολοκληρωτική είσδυση, να κινείτε το σώμα σας επάνω και κάτω – πάντα, όμως, σε πλήρη επαφή με το δικό της σώμα. Αν είστε πρόσωπο με πρόσωπο, αυτό σημαίνει να κινείτε τους ώμους σας επάνω και κάτω από τους δικούς της, χωρίς να κινείτε τη λεκάνη σας. Αν έχετε απέναντι σας έναν τοίχο ή το ποδαρικό του κρεβατιού, για να μπορείτε να πιέζετε επάνω του τα πόδια σας, η κίνηση μπορεί να ενταθεί με το να «ανυψώνεστε και να χαμηλώνετε» πάνω στις μύτες των ποδιών σας. Σκεφτείτε το λίγο: Εκείνη επωφελείται από την μεγάλη κίνηση του πέους σας μέσα στον κόλπο της, αλλά χωρίς να είστε αναγκασμένος να κάνετε τις κινήσεις ώθησης.

Πιστεύω πως ο λόγος για τον οποίο το αποφεύγουν οι περισσότεροι άντρες ή δεν το έχουν δοκιμάσει ποτέ, είναι ότι γνωρίζουν τι τους διεγείρει περισσότερο και νομίζουν (το θεωρούν μάλιστα εντελώς φυσικό) ότι και η γυναίκα θα διεγείρεται μόνο με τον ίδιο τρόπο.

boro