Οι δίδυμες που βγάζουν 20.000 λίρες το μήνα βγάζοντας… belfies!

Οι 30χρονες Dana και Nadia Bruna ζουν στο Μαϊάμι περηφανεύονται ότι βγάζουν 20.000 λίρες το μήνα αναρτώντας φωτογραφίες από τα οπίσθια τους, τις λεγόμενες belfies, στο Instagram για τους 1,1 εκατομμύριο οπαδούς τους που τους ακολουθούν.

«Έχουμε τα πιο διάσημα οπίσθια στο Instagram και το κάτω μέρος μας πουλάει πολύ. Έχουμε πολλές προσφορές για δουλειά γι’ αυτό το λόγο. Είμαστε οι βασίλισσες των selfies και κάνουμε μια επιχείρηση πάνω σε αυτό» δήλωσε η Dana ποζάροντας περήφανη για το σώμα της αλλά και της αδερφής της. Οι δύο αδερφές οι οποίες γεννήθηκαν στην Αργεντινή αποφάσισαν να ενισχύσουν τα οπίσθιά τους και μετέφεραν λίπος από άλλα μέρη του σώματός τους εκεί. «Πάντα είχαμε οπίσθια, δεν είχαμε ποτέ δυσκολία. Πριν από έξι μήνες κάναμε μια μεταφορά λίπους με έναν πραγματικά καλό γιατρό στην Κολομβία και αυτός μας τα έκανε τέλεια» λένε οι γυναίκες που νιώθουν πολύ καλύτερα πλέον με το νέα τους σώμα το οποίο μάλιστα τους αποφέρει και χρήματα και προσθέτουν: «Είμαστε ευλογημένες που έχουμε τέτοιες καμπύλες στο σώμα και λόγω της καταγωγής μας και έτσι είναι εύκολο για μας να είναι το κάτω μέρος του σώματός μας τονισμένο.

didyuems2

Το κόστος των επεμβάσεων για τα οπίσθιά τους είναι πάνω από 40.000 λίρες αλλά δεν πλήρωσαν τίποτα καθώς όπως λένε έκαναν διαφήμιση του αποτελέσματος στα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα. Εκτός βέβαια από τα οπίσθια έχουν κάνει και άλλες επεμβάσεις στο σώμα τους, όπως στο στήθος τους για να είναι πιο ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα. Οι δίδυμες ελπίζουν να βγάλουν ακόμη περισσότερα χρήματα από την πώληση των belfies στην εφαρμογή Supe όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν φωτογραφίες τους και σύντομα βίντεο. Έχουν ήδη βγάλει 6.000 λίρες μέσα σε ένα μήνα από την πώληση των εικόνων τους με τα σέξι οπίσθιά τους.

didyuems3

Αν και στην αρχή φοβόντουσαν ότι μπορεί να αποτελέσουν σεξουαλικό αντικείμενο, πλέον απολαμβάνουν τη διασημότητα και τα χρήματα που κερδίζουν και λένε όπως θέλουν να βοηθήσουν και άλλες γυναίκες να κερδίσουν την αυτοεκτίμησή τους.

didyuems8 didyuems7 didyuems6 didyuems5 didyuems4 didyuems10 didyuems11 didyuems12 didyuems13 didyuems14 didyuems15didyuems9

sportdog

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ