Οδηγίες για ζουμερά ερωτικά φιλιά: Πώς να κινείτε τη γλώσσα και το στόμα

ξεραν ότι η καλή ερωτική ζωή ήταν απαραίτητη για την σωματική και ψυχική υγεία και των δυο φύλων. Ο έρωτας δεν ήταν μονάχα απόλαυση. Ήταν το μέσο για τη διατήρηση της μακροζωίας. Το ερωτικό ΤΑΟ η φιλοσοφία των Κινέζων για τον έρωτα έπεσε στα χέρια μας… Οι συμβουλές αυτές δεν είναι ιατρικές και δεν μπορούν να τις υποκαταστήσουν αλλά μπορεί να φανούν χρήσιμες σε κάποια απλά πρακτικά ζητήματα του σεξ.

Πρώτα-πρώτα θα πρέπει οι μυϊκοί ιστοί του προσώπου και του στόματος να είναι χαλαρωμένοι.

Η χαλάρωση του στόματος και της γλώσσας διευκολύνει το ερωτικό φιλί, επειδή μόνο τότε απολαμβάνει κανείς μια γεμάτη και πλουσιοπάροχη ηδονική επαφή με τη γλώσσα και το στόμα της ερωμένης του.

Ένα σφιχτό και συσπασμένο στόμα όχι μόνο χάνει μεγάλο μέρος του αισθησιασμού του αλλά παρουσιάζει επί πλέον αντίσταση στα χείλια του ερωτικού συντρόφου, αντί να λιώνει σ’ ένα ζουμερό φιλί μαζί του.Όταν συμβαίνει αυτό, το φιλί χάνει πολύ απ’ τον αισθησιασμό του εξ αιτίας της κακής επαφής και του κενού που δημιουργείται. Μην ξεχνάς ότι όσο λιγότερο κενό δημιουργείται στο στόμα σου τόσο πιο αισθαντική γίνεται η απόλαυση.

Δεύτερο, μην ξεχνάς ότι το ερωτικό φιλί δραστηριοποιεί σχεδόν όλες τις αισθήσεις – αφή, όσφρηση, γεύση, ακόμη και την ακοή. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να είνει κανείς ευσυνείδητα προσεκτικός με τη προσωπική του υγιεινή και γενικότερα με την υγεία του. Για παράδειγμα, στόμα που μυρίζει άσχημα είναι συχνά εμπόδιο και συνήθως ένδειξη ότι κάτι δε πάει καλά με τα δόντια, το πεπτικό σύστημα, την ιγμορίτιδα, ή με το παχύ έντερο. Θα πρέπει να καταφύγει κανείς σε ριζικές λύσεις κι όχι σε επιφανειακές όπως π,χ. να γεμίζει το στόμα του με κολώνιες ή διάφορα άλλα αποσμητικά. Πριν κάνετε έρωτα βεβαιωθείτε ότι είσαστε καθαροί και φρέσκοι. Δυνατές γεύσεις από διάφορα μπαχαρικά μπορεί να επιδρούν κατασταλτικά στην ερωμένη σας, ιδιαίτερα όταν δεν έχει φάει απ’ το ίδιο φαγητό. Με τον ίδιο τρόπο αυτοί που δεν καπνίζουν κι αυτοί που δεν πίνουν θά βρίσκουν πολύ ενοχλητική τη μυρουδιά του καπνού ή του ποτού.

Όλα αυτά είναι σημαντικά, επειδή κατά τη διάρκεια του παράφορου βαθιού φιλιού, θά πρέπει οι εραστές να πίνουν απ’ τα χείλια και τη γλώσσα του αλλουνού. όσο γίνεται περισσότερο.

Μπορούν μάλιστα μ’ αυτό το τρόπο να δοκιμάσουν ο ένας τον άλλο. Αν κάποιος απ’ το ζευγάρι νομίζει ότι αυτή η ανταλλαγή υγρών είναι ενοχλητική, τότε ίσως το ζευγάρι δεν είναι τόσο ταιριαστό όσο πίστευαν. Θα πρέπει τότε νά ψάξουν για κάποιον άλλο σύντροφο που τους πάει καλλίτερα, επειδή αν δεν χαίρονται κι οι δυό απ’ τους χυμούς τους είναι αδύνατο να ικανοποιηθούν απόλυτα απ’ το ερωτικό φιλί. Και χωρίς αυτό ο έρωτας είναι λειψός.

Πηγή: boro.gr