Ξεχάστε τον Σκλαβενίτη που ξέρετε: Η μεγάλη απόφαση! Έκπληξη καταναλωτών

Τι αλλάζει;

Αισιοδοξία υπάρχει στην Σκλαβενίτης για την πορεία διάσωσης του Μαρινόπουλου καθώς το εγχείρημα κινείται καλύτερα από τις προβλέψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πωλήσεις των περίπου 300 καταστημάτων της πολύπαθης αλυσίδας που πέρασαν στον έλεγχο του Σκλαβενίτη αυξάνονται μήνα με τον μήνα και είναι ήδη μεγαλύτερες από το 2014, που ήταν η καλύτερη χρονιά μετά το ξέσπασμα της κρίσης. Επιπλέον, από το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους αναμένεται να περάσουν και στην κερδοφορία, αρκετά νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Ξεχάστε τον Σκλαβενίτη που ξέρετε: Η μεγάλη απόφαση!

Όπως λένε στο mononews.gr πηγές προσκείμενες στην εταιρεία, το στοίχημα που πήρε η οικογένεια Σκλαβενίτη έχει κερδηθεί και ο κίνδυνος αποτυχίας έχει απομακρυνθεί οριστικά, κάτι που αναγνωρίζουν όλοι στην αγορά.

«Από τους προμηθευτές και τις τράπεζες που πληρώνονται στην ώρα τους μέχρι τους ανταγωνιστές κανείς πλέον δεν αμφιβάλλει για το εγχείρημα», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά, η διοίκηση της εταιρείας δεν αμφέβαλε ποτέ ότι θα έφερνε σε πέρας την αποστολή, παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας που ενείχε. Ακόμη και όταν τα νούμερα δεν ήταν τόσο καλά και διάφορα δημοσιεύματα ήθελαν την προσπάθεια να κινείται σε τεντωμένο σκοινί.

Δεν έκανε στιγμή πίσω, αλλά συνέχισε να εργάζεται υπομονετικά για να πιάσει τους στόχους της.

Σήμερα, σύμφωνα με συνομιλητές της οικογένειας αισθάνεται ακόμη πιο δικαιωμένη για την απόφασή της να εμπλακεί στη διάσωση του Μαρινόπουλου.

Θεωρεί μάλιστα πως όσα έκαναν έως τώρα οι εργαζόμενοι και τα στελέχη της επιχείρησης συνιστούν έναν πραγματικό άθλο.