ΝΔ: Άθλιοι συκοφάντες όσοι εμπλέκουν την Μαρέβα με τον Τζον Σφακιανάκη

Παράλληλα η εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε ότι οι Έλληνες πλέον έχουν βγάλει συμπέρασμα για το «ποιοι πήραν τις μίζες» στην συμφωνία της Ελλάδας με την Σαουδική Αραβία για την πώληση των βλημάτων.

Όπως υποστήριξε, η κυβέρνηση προσπαθεί να «κουκουλώσει» την υπόθεση ώστε να μην υπάρχει αντικείμενο περαιτέρω διερεύνησης.

Αναλυτικά τα όσα είπε η κ. Σπυράκη

«Οι κ. Τσίπρας και Καμμένος θα λογοδοτήσουν μαζί για το σκάνδαλο με τους μεσάζοντες και την απώλεια 66 εκ. ευρώ από τα δημόσια ταμεία.

Οι Έλληνες έχουν καταλάβει ποιοι πήγαν να πάρουν μίζες.

Η κυρία Μητσοτάκη δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον κ. Σφακιανάκη και ήδη κινείται νομικά εναντίον των άθλιων συκοφαντών και των φερέφωνων του Μαξίμου.

Η Κυβέρνηση πιάστηκε “με την γίδα στην πλάτη” και τώρα προσπαθεί να την ξεφορτωθεί.

Αφού πρώτα αρνήθηκε το αίτημα της Ν.Δ. να εξεταστούν κεκλεισμένων των θυρών όλα τα πρόσωπα που είχαν ανάμειξη στην υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, σήμερα δρομολόγησε τη σύγκλιση της επιτροπής προκειμένου να ακυρώσει τη σκανδαλώδη συμφωνία.

Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η Κυβέρνηση, μέσα στον πανικό της από τις καθημερινές αποκαλύψεις, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κουκουλώσει την υπόθεση, ώστε να μην υπάρχει αντικείμενο περαιτέρω διερεύνησης.

Να ξέρουν καλά όμως ότι κάθε προσπάθεια συγκάλυψης ή αντιπερισπασμού θα πέσει στο κενό. Η ιστορία θα φτάσει μέχρι τέλους και οι ευθύνες, πολιτικές και δικαστικές θα αποδοθούν σε όλους».

newsit