Να επέμβει τώρα το ΕΣΡ! «Κολαστήριο ψυχών» το GNTM. Καταγγελίες τρόμου για τις τριτοκοσμικές συνθήκες στο ριάλιτι! «Ήμασταν στα όρια της λιποθυμίας…»

Το επεισόδιο στο οποίο τα κορίτσια καλούνταν να κρεμαστούν από ψηλά με κάποιες να φτάνουν στα όρια της λιποθυμίας ήταν προφανώς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και κάποια στόματα άρχισαν να ανοίγουν.

Έτσι, είχαμε μια ακόμη καταγγελία από νεαρή που συμμετείχε στο ριάλιτι μόδας. Μια καταγγελία που θα πρέπει να συγκινήσει το ΕΣΡ το οποίο σε άλλες περιπτώσεις δείχνει μεγάλη ευαισθησία και που αποκαλύπτει πως ένα ριάλιτι μόδας μπορεί να μετατραπεί σε κολαστήριο ψυχών με τριτοκοσμικές συνθήκες και μπόλικη ειρωνεία από την πλευρά των «δασκάλων» και των κριτών…

Όπως, λοιπόν αποκάλυψε η Αλεξία Αποστολάτου που συμμετείχε στο bootcamp του GNTM: «Δεν είχαμε ούτε νερό, ήμασταν στα όρια λιποθυμίας».

Και συνέχισε: «Στο bootcamp ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, γενικά υπήρχε πολύ αδικία. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα τόσο στο μυαλό μου τόσο άγρια, να το πω έτσι. Πίστευα ότι τουλάχιστον θα υπήρχε μια ισορροπία και τα πράγματα θα είναι πιο απλά. Ήμουν πολύ μικρή, είχα αρκετά τατουάζ, οπότε περίμενα μια άλφα αντίδραση, αλλά δεν περίμενα αυτή την αντίδραση.

Είχαμε έναν ψύκτη, ο οποίος δεν ήταν στην πρίζα και το θεωρώ λίγο άδικο με τόσες κάμερες, τόσα φώτα να μην είχαν μια πρίζα για να μας βάλουν να πιούμε λίγο νερό. Το φαγητό, επίσης, δεν υπήρχε, αρκετές κοπέλες ήταν στα όρια της λιποθυμίας, βάζω κι εμένα μαζί.

GNTM: Νέα καταγγελία για το bootcamp! «Δεν είχαμε ούτε νερό, ήμασταν στα όρια λιποθυμίας»!

Πιστεύω ότι σίγουρα είχαν καταλήξει οι κριτές για το ποιες θα βάλουν στο σπίτι. Η γνώμη μου είναι ότι λειτουργούν πάρα πολύ με τα μέσα. Όπως είδαμε και σε επεισόδια, κάποιοι γνωρίζονταν ήδη μεταξύ τους. Όταν κάποια κοπέλα είναι με έναν διάσημο, είναι λογικό να περάσει στην επόμενη φάση. Είναι άδικο για τις άλλες κοπέλες που ασχολούνται πρώτη φορά και θέλουν να κάνουν κάτι μέσω αυτού του παιχνιδιού, ενώ δεν έχουν γνωριμίες και δεν έχουν κάνει κάτι στο χώρο», είπε η Αλεξία στο Happy Day και την Μαρία Αντωνά!