Μόνο εδώ: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Φαίη… Οι ξαφνικές επιθέσεις, οι κόντρες και οι βαριές ήττες που της φέρνουν δάκρυα…

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται, όπως μαθαίνουμε από ανθρώπους του περιβάλλοντός της, η Φαίη Σκορδά η οποία ξαφνικά καλείται να αντιμετωπίσει ένα «τσουνάμι» αρνητικών εξελίξεων.

Συνηθισμένη σε άνετες πρωτιές και ήρεμες συνεργασίες, η παρουσιάστρια του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 διάγει μια περίοδο έντονης στεναχώριας και άγχους αφού τα νούμερα της εκπομπής της, για πρώτη φορά, παίρνουν την κατιούσα βλέποντας ακόμη και την Κατερίνα Καινούργιου που κάποιοι τη θεωρούσαν τελειωμένη, να ανεβαίνει ραγδαία και να την ξεπερνά.

Ταυτόχρονα, ο Τύπος, ο οποίος μέχρι χθες την είχε στην… «πούδρα», άρχισε να την χτυπά υπερτονίζοντας κάποιες φορές την πτώση στην τηλεθέαση της εκπομπής της. Η ίδια, δείχνοντας χωρίς να το θέλει τον πανικό της, τις τελευταίες μέρες κάνει στον αέρα πράγματα στα οποία δεν μας είχε συνηθίσει. Τι τσιφτετέλια, τι υπονοούμενα για την προσωπική της ζωή, επιστράτευσε όλα τα όπλα που είχε αφήσει στην άκρη μετά τη φυγή της από το «κίτρινο» ALTER.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν μέσα σε ένα κακό κλίμα που κυριαρχεί τον τελευταίο καιρό στα παρασκήνια και κορυφώθηκε με την «βουβή» κόντρα με την Λίτσα Πατέρα. Μια κόντρα που ξεκίνησε όταν άλλαξαν την ώρα μετάδοσης των ζωδίων, κάτι που έκανε έξαλλη την διάσημη αστρολόγο η οποία έριξε ευθύνες και στην Φαίη ότι δεν μπήκε μπροστά να αποτρέψει αυτή την αλλαγή. Έκτοτε, οι σχέσεις τους είναι τεταμένες, κάτι που κάποιες φορές βγαίνει και στον αέρα, όταν με τακτ πάντα, η μία «τη λέει» στην άλλη…

Όλα αυτά έχουν ταράξει τη Φαίη η οποία, κάποιες φορές μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, προσπαθεί εναγωνίως να βρει ξανά τις ισορροπίες και τον ρυθμό της ώστε να προσελκύσει και πάλι το τηλεοπτικό κοινό που όλα τα προηγούμενα χρόνια την τιμούσε με την προτίμησή του.