ΜΠΛΙΑΧ! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΣΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!

Σύσκεψη τραγέλαφος στο παλιό «Υπουργείο Εμπορίου στην Κάνινγκος

Τους πήρε σβάρνα το “Vacuum”!!!

Αν γνωρίζατε ότι το «ολόφρεσκο Ελληνικό αρνάκι» που σας προσφέρουν κάποια Σούπερ Μάρκετ με μόλις 4,50 ευρώ το κιλό κι έχετε κατουρηθεί πάνω σας από τη χαρά σας που το βρήκατε, οι έξυπνοι,  τόσο φθηνό, έχει σφαχτεί …πέρσι, θα το αγοράζατε;

Αν γνωρίζατε ότι, έχει σφαχθεί πριν από πέντε μήνες ή τρείς μήνες χωρίς  καμία υπερβολή, θα το αγοράζατε;

Υπό  ποίες συνθήκες, συντηρείται σε “vacuum” το αρνάκι και κατσικάκι και ποιος ελέγχει πρίν κι έπειτα την ασφάλεια και ποιότητα του;  Κι αν θεωρείται ασφαλές για να το βάλουμε (μπλιάχ) στο πιάτο μας, γιατι δεν αναγράφεται πουθενά ότι πρόκειται για προϊόν Vacuum;

 

Ιδού το ερώτημα και το ρίσκο που δεν θέλουν να πάρουν οι πολυεθνικοί κολοσσοί που βάζουν κάθε Πάσχα δόλωμα για να τσιμπήσει το ψάρι, ο Έλληνας καταναλωτής, το αρνί και το κατσίκι σε τιμές κάτω του κόστους, αφού το φθηνότερο Ελληνικό αρνί και κατσίκι, φεύγει από τα σφαγεία με 5 ευρώ το κιλό.

Το “Vacuum” ,  ο πραγματικός «Γκοτζίλας» που αγνοεί παντελώς η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, έπεσε σαν κεραμίδα στο κεφάλι του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή κ. Αυλωνίτη και του αρμόδιου υφυπουργού για το εμπόριο κ. Πιτσιόρλα, καθώς, οι παράγοντες της αγοράς που συμμετείχαν στη σημερινή σύσκεψη-τραγέλαφο, διαπίστωναν  πόσο αδιάφοροι, άσχετοι και …παρλαπίπες, είναι εκείνοι που υποτίθεται ότι ηγούνται των κρατικών φορέων που είναι υπεύθυνοι για την προστασία του καταναλωτή και την υγιή λειτουργία της αγοράς.

Εμείς από αυτή τη σελίδα, όχι να το παινευτούμε, αλλά πολλές φορές έχουμε καταγγείλει τις παράνομες κι αθέμιτες πρακτικές των κολοσσών του λιανεμπορίου, που ξεγελούν τον καταναλωτή πουλώντας του σε τιμές ανα κιλό, όχι ολόκληρο κιλό αλλά συσκευασία σε τασάκια, που δεν είναι πάνω από 450 γραμμάρια.

Έτσι καταφέρνουν να δείχνουν ότι πουλάνε φθηνότερα από τους έντιμους κρεοπώλες, που βρίσκονται στα πρόθυρα της τρέλας και της πτώχευσης, επειδή δεν μπορούν να πωλήσουν τα αληθινά φρέσκα κι αληθινά εγχώρια κρέατα τους.

Το «Βάκουουμ» (Vacuum), το συντηρημένο κρέας σε ποιες συνθήκες άραγε, ούτε που το είχαν ξανακούσει, αλλά αφού κατάλαβαν ότι θέλει κότσια να βρούν πως γίνονται συγκεκριμένοι αετονύχηδες της αγοράς, παραγωγοί και μεγαλέμποροι ταυτοχρόνως, υποσχέθηκαν ότι…του χρόνου, θα έχει λυθεί το πρόβλημα ριζικά.

Αμ, παιδιά του χρόνου, θα είστε στα σπίτια σας, για σας δεν υπάρχει…. συντήρηση Vacuum.

Ευρεία σύσκεψη στην γενική γραμματεία ανάπτυξης με θέμα την πασχαλινή αγορά!

 

Όλα για την ασφάλεια των καταναλωτών έχει ο ρεπόρτερ του makeleio.gr Νίκος Τσιαμτσίκας.
Δείτε τι λέει ο μιλώντας με τον συντάκτη μας ο πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος Ελευθέριος Γίτσας για το κατσικάκι που θα φάμε όλοι μας το Πάσχα!