Μιχάλης Ρέππας: Ζω από την ελεημοσύνη των Παπαθανασίου και Αντωνόπουλου (vid)

«Έπαθα κρίση ηλικίας στα 47 μου, είδα τον Χριστό φαντάρο, γονάτισα» παραδέχεται ο γνωστός σεναριογράφος

Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» για τη συνεργασία του με το Mega, τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και τα χρέη που έχει. «Είμαι ένας εργαζόμενος που προσπαθώ να μη μου πάρει τα πάντα η Eφορία. Είμαι 60 χρονών, παίρνω χάπια για την πίεση, για τη χοληστερίνη και έχω φτάσει στο σημείο να μην καλύπτομαι από τα ασφαλιστικά μου ταμεία επειδή δεν τα πληρώνω» αποκάλυψε ο γνωστός σεναριογράφος.

«Έπαθα κρίση ηλικίας στα 47 μου, είδα τον Χριστό φαντάρο, γονάτισα» παραδέχτηκε, ενώ αναφερόμενος στην καλοκαιρινή συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή για το μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά» είπε: «Η Δέσποινα Βανδή δεν κουράζεται, δεν πεινάει, δεν θέλει να πάει τουαλέτα, δεν ιδρώνει. Θα έπαιρνα σε παράσταση οποιονδήποτε νόμιζα ότι μου χρειάζεται για οποιονδήποτε λόγο. Έχω δώσει ρόλο σε γκαρσόνι που μας σέρβιρε, τον Κώστα Γκρέκα, γιατί αυτός μας φαινόταν ότι κάνει».

Επιπλέον, εξήγησε: «Μπορεί να ήταν και λάθος στρατηγική επιλογή το ότι δεν επιτρέψαμε να προβάλλονται σε επανάληψη οι Τρεις Χάριτες και το Δις εξαμαρτείν. Αν και η σχέση μας με το Mega είχε σκαμπανεβάσματα, είμαι ευγνώμων γιατί θα μπορούσαν να μας τραβήξουν στα δικαστήρια».