Μικρές ή μεγάλες ρώγες; Τα είδη τους και τι παθαίνουν στο σεξ

Μερικές γυναίκες μπορούν να δουν τα αστεράκια του οργασμού με ένα και μόνο σωστό άγγιγμα στο στήθος τους (εντάξει, μπορεί να χρειαστούν πάνω από ένα). Ωστόσο, επειδή η ευαισθησία της θηλής διαφέρει από στήθος σε στήθος, πρέπει να είσαι κύριος με το κάπα κεφαλαίο. Αν λοιπόν έχει…

…μεγάλες θηλές
Επειδή έχουν περισσότερες νευρικές απολήξεις, οι μεγάλες ρώγες είναι συχνά υπερευαίσθητες. Οπότε με το μαλακό, υποστηρίζει ο σεξολόγος Matarasso. Συγκεντρώσου κυρίως στο πάνω μέρος του στήθους της.

…μικρές θηλές
Η θηλαία άλως του μαστού -ο σκουρόχρωμος κύκλος που περιτριγυρίζει τη θηλή- είναι πιο ευαίσθητη απ’ ό,τι η ίδια η θηλή. Σύμφωνα με το Journal of Sexual Medicine, το 82% των γυναικών ερεθίζονται όταν οι θηλές τους διεγείρονται από τους συντρόφους τους.

…Θηλές μαμάς
Είναι ευαίσθητες και σκούρες. «Τα νεογέννητα βρέφη έχουν αχρωματοψία, οπότε οι σκουρόχρωμες ρώγες λειτουργούν στα μάτια των μωρών ως σημαδούρες για το πού υπάρχει φαγητό» λέει ο Alexander Swistel, διευθυντής του Weill Cornell Breast Center.

…αντεστραμμένες θηλές
Ερευνα έδειξε ότι το 3% των γυναικών έχουν αντεστραμμένες θηλές. Οι νευρικές απολήξεις δεν διαφέρουν από αυτές των κοινών θηλών. Μπορείς να προσελκύσεις τις ρώγες προς τα έξω χαϊδεύοντας, φιλώντας, γλείφοντας και δαγκώνοντάς τες απαλά.