ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΟΡΓΙΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Αυτά δεν γίνονται ούτε στο σινεμά. Γυναίκα ζήτησε από την απόλυτα κολλητή της, παντρεμένη αυτή, να πηδηχθεί με τον άνδρα της. Κανένα πρόβλημα. Η κολλητή, άλλωστε, είχε προ πολλού διακόψει το σεξ με τον σύζυγό της, με τον οποίο πράγματι η άλλη το έκανε, και πέρασε μια βραδυά αλησμόνητη. Την επομένη, η φιλήδονη φίλη πλάκωσε στα μπινελίκια την παντρεμένη. Τι ακριβώς συνέβη;

ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ όλοι έλεγαν πόσο δεμένες ήταν η Κλαίρη και η Μαρία-Χριστίνα, από το νηπιαγωγείο μαζί μέχρι που τις χώρισε η αποφοίτηση από το αμερικάνικο κολέγιο. Η μία έφυγε στην Αμερική για σπουδές και στέριωσε εκεί για τα καλά. Ένα κορίτσι που πάντα στην ζωή της είχε προτεραιότητα το σεξ. Με δυσκολία κρατούσε τη ματιά της να μην πέσει στο σημείο εκείνο όπου κάθε αρσενικός κουβαλάει τον ανδρισμό του. Γαμιάρα η Κλαίρη. Αχόρταγη. Χρυσή καρδιά, όμως. Και ντόμπρος άνθρωπος.

ΜΕΤΑ ΤΟ πολυτεχνείο η Μαρία-Χριστίνα μπήκε στις επιχειρήσεις του μπαμπά, και γρήγορα παντρεύτηκε τον κατά 10 χρόνια μεγαλύτερό της Σταύρο, γοητευτικό και γεννημένο καριερίστα. Τα τρία παιδιά που έκαναν Μαρία και Σταύρος και κοντά τα 20 χρόνια γάμου έστειλαν τη σχέση τους, σεξουαλικά ίσως και συναισθηματικά, στο μηδέν. Στον πάτο του βάλτου. Μάλλον δεν θυμούνται πριν πόσα χρόνια είχαν κάνει έρωτα.

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ της άλλοτε κολλητής και πάντα καρδιακής φίλης της η συνομήλική της Κλαίρη, πατημένα πια τα 41. Είναι η πρώτη ουσιαστικά επαφή των δύο κοριτσιών, μετά από δύο δεκαετίες.

-Μωρή, πολύ ωραίος ο άνδρας σου…, λέει η Κλαίρη μ’ ένα τόνο ευθυμίας και πονηράδας στον πρωινό καφέ.

«Σ’ ευχαριστώ…».

-Τον γουστάρω, ρε…, ρίχνει μια ακόμα πενιά η μουσαφίρισσα.

«Καλός είναι…» σχολιάζει αδιάφορα η Μαρία-Χριστίνα.

-Θα σε πείραζε να τον «πάρω»…

«Δεν είσαι καλά! Γιατί να με πειράξει, μη χάσω τον γκόμενο; Καβαληθήκαμε για τελευταία φορά επί Καραμανλή, του κανονικού, όχι αυτουνού του Μπόμπου.

ΒΡΑΔΥΝΗ έξοδος του Σταύρου και της Κλαίρης. Δείπνο σε σικάτο ρεστοράν, μουσική πιάνου και μετά κατ’ ευθείαν σε σουίτα ξενοδοχείου στην Μιχαλακοπούλου. Το όργιο! Γαμήσι ίσως το πιο ονειρεμένο της «αμερικάνας». Το πρωί ο Σταύρος έφυγε στο γραφείο του, η Κλαίρη σφαίρα να βρει την Μαρία, στον όμιλο επιχειρήσεων της οικογενείας, επί της Κηφισίας.

-Είσαι ο πρώτος μαλάκας της οικουμένης!…, βάζει τις φωνές η Κλαίρη στην κολλητή της.

«Έχεις αποτρελαθεί, τι είναι πάλι αυτό που στην βάρεσε…».

-Έχεις τέτοιο τεφαρίκι άνδρα, ηλίθια, και δεν τον χαίρεσαι!

«Σε παρακαλώ μη φωνάζεις, θα μας ακούσουν…».

-Καλά κάνει ο άνθρωπος και ξενοπηδάει, λέω για τον άνδρα σου, μαλακισμένη!

«Με απατάει ο Σταύρος; Έτσι σου είπε;…».

-Δεν χρειαζότανε να μου το πει. Χθες βράδυ ήταν και γαμώ προπονημένος, εντελώς! Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, στα φοράει τα κέρατα, και φταις εσύ!

ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ αυτό άλλαξε αποφασιστικά την Μαρία-Χριστίνα. Και το γάμο της. Η κυρία, αφού έκανε αυστηρή αυτοκριτική, παραδέχθηκε ότι μόνον ως θηλυκή παρουσία δεν κυκλοφορούσε στη συζυγική της ζωή με τον Σταύρο. Η Κλαίρη έφυγε για την Βοστώνη, στα λημέρια της, κι αυτοί, Σταύρος και Μαρία-Χριστίνα αναχώρησαν για έναν άλλον μήνα του μέλιτος σε χωριό της νότιας Ιρλανδίας.

sportdog