Μεταφέρουν στον Α.Δομίνικο τη «σύγκρουση» στο Αιγαίο: Φέρνουν τουρκική ομάδα απέναντι στην ελληνική

της Μαρίνας Νικολάκη

Tη κόντρα μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων αποφάσισαν να μεταφέρουν στον Αγιο Δομίνικο το μέρος δηλαδή που γυρίζεται το ελληνικό ριάλιτι survivor οι παραγωγοί του παιχνιδιού. Τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με το τουρκικό μέσο ntv.com.tr, αναμένεται να δούμε τους παίκτες και από τις δύο χώρες αντιμέτωπους να μάχονται για να κερδίσουν ένα μεγάλο έπαθλο.
Την είδηση «βόμβα» ανακοίνωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής του τούρκικου survivor, Acun Iligali στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού των Τούρκων.
Ακόμα στο ελληνικό παιχνίδι οι συμμετέχοντες Μαχητές και διάσημοι δεν το έχουν πληροφορηθεί αλλά αναμένεται μόλις το μάθουν να αντιδράσουν με πάθος ώστε να ριχτούν στον αγώνα διεκδικώντας μόνο τη νίκη.
Tο ντέρμπι Ελλάδας – Τουρκίας μας θυμίζει το κόνσεπτ του Survivor Ελλάδα – Τουρκία που είχε προβληθεί 2006-2007 με παρουσιαστές τον Τούρκο παραγωγό και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Τη νίκη τότε είχε πάρει ο Τούρκος Ντεριά Ντουρμουσλάν που πέθανε το 2011 με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που αγόρασε με το έπαθλο του Survivor.
Τα τουρκικά μέσα που δίνουν αναλυτικά την πορεία των παικτών στο Τουρκικό Survivor, ο παρουσιαστής τους, Αντζούν Ιλίτζαλι (ο οποίος είχε παρουσιάσει και το ελληνικό Survivor για δύο ημέρες), ανακοίνωσε στους συμμετέχοντες πως η τουρκική ομάδα θα αντιμετωπίσει την ελληνική σε έναν αγώνα επάθλου.
«Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για ένα πολύ μεγάλο και ωραίο δώρο», είπε ο ίδιος.
Το δημοφιλές παιχνίδι της τηλεόρασης παίζεται στην Τουρκία για 11η συνεχή σεζόν.
Ο Αντζούν Ιλίτζαλι δεν αποκάλυψε ποιο ακριβώς θα είναι το έπαθλο ή που θα διαγωνιστούν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως οι Έλληνες παίχτες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Το τουρκικό Survivor γυρίζεται καθημερινά λίγα χιλιόμετρα μακριά από τις παραλίες των Ελλήνων παικτών, στον Άγιο Δομίνικο.
Μάλιστα, οι δύο παραγωγές χρησιμοποιούν τους ίδιους στίβους μάχης, εναλλάξ.
Ο τούρκος παραγωγός δεν αποκάλυψε, ωστόσο, ποιο θα είναι το έπαθλο. «Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για ένα ωραίο δώρο», αρκέστηκε να πει.
Όπως καταλαβαίνετε, αυτή η μάχη θα συγκεντρώσει πάνω της εκατομμύρια βλέμματα και από τις δύο πλευρές του Αιγαίου…
Αυτοί είναι οι αντίπαλοι από την Τουρκία που θα προσπαθήσουν με νύχια και με δόντια να κλέψουν τη νίκη από τους Έλληνες αντιπάλους τους.

 

pronews