Μαρία Σολωμού: Όλη η αλήθεια για τα ναρκωτικά με τον Πάνο Μουζουράκη

Η Μαρία Σολωμού λέει αλήθειες στην συνέντευξή της στην εφημερίδα Real Life και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη. Η όμορφη ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην “Οικογένεια Άνταμς” στο θέατρο Βέμπο, απάντησε στις επιθέσεις που δέχεται από δημοσιογράφους οι οποίοι την εμφανίζουν ακόμη και να παίρνει ναρκωτικά με τον σύντροφό της. Ακόμα, ξεκαθαρίζει ότι δεν σκέφτονται γάμο και παιδιά με τον Πάνο Μουζουράκη.

Η Μαρία υποστηρίζει άλλωστε ότι στο σπίτι ζει με δύο… μικρά αγόρια. “Παίζουν μαζί, είναι φιλαράκια, περνάνε τέλεια και πάνω στο παιχνίδι τσακώνονται πότε-πότε και τότε επεμβαίνω, λέγοντάς τους να πάνε ο καθένας στο δωμάτιό του”, λέει αστειευόμενη η ηθοποιός.

Η ίδια δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Για τον λόγο αυτό ίσως και έχει σχολιαστεί πολλές φορές από τα media. “Έχω ακούσει πολύ άσχημα πράγματα. Είμαι η αγαπημένη των πάνελ. Μου έχει κρεμάσει “κουδούνια” ο τύπος, το ξέρεις”, λέει.

Υπάρχει μια εικόνα για σένα και τον Πάνο πως είστε πολύ περίεργο ζευγάρι, που ζείτε μέσα στα ναρκωτικά. Το ξέρεις αυτό;
Ποιος το πιστεύει αυτό; Δεν νομίζω ότι το πιστεύει κάποιος.

Εγώ το έχω ακούσει αρκετές φορές και την ώρα που ετοιμαζόμουν να τα πούμε δεν σου κρύβω ότι το άκουσα ξανά.
Αλήθεια λες; Δεν το ήξερα ότι παίρνουμε ναρκωτικά! Παναγία μου! Και να σκεφτείς ότι έχω κόψει το τσιγάρο, ότι δεν πίνω πια αλκοόλ από τότε που γέννησα. Ούτε πίνω, ούτε καπνίζω. Άντε να πιο δυο-τρία ποτά σε διακοπές και να φτιαχτώ με αυτά. Έχω αποστροφή στο αλκοόλ πια. Ποια ναρκωτικά; Μου φαίνεται αστείο! Θα τον χαλάσω τον μύθο “sex, drugs and rock & roll” και θα σου πω ότι το natural high είναι το καλύτερο, γι’ αυτό τα βγάζουμε πέρα με τις υποχρεώσεις μας. Το έχει πολύ ο Πάνος αυτό. Μάλλον θα πιστεύουν ότι εκείνος είναι αυτός που παίρνει και εγώ αναγκάζομαι να παίρνω μαζί του. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Καθόλου! Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να βγάζει το τετράωρο πρόγραμμα που βγάζει ο Πάνος ή εγώ να τρέχω από τους μαθητές μου σε διπλές παραστάσεις και να…

..είστε βουτηγμένοι στα ναρκωτικά!
Δεν γίνεται! Τουλάχιστον δεν ξέρω να γινεται.

Μου αρέσει που σκας στα γέλια και όλο αυτό το αντιμετωπίζεις με χιούμορ. Αλλος στη θέση σου μπορεί και να φρίκαρε!
Γιατί να φρικάρω; Επειδή κάποιοι που δεν έχουν τι να κάνουν βγάζουν μυθεύματα; Μου το είπες, γελάσαμε, τέλος. Σιγά μωρέ…

tlife