Μάρθα Καραγιάννη: Ποια η κατάσταση της υγείας της; – “Θέλει να απολαύσει τη ζωή της”

Σε καλή κατάσταση φαίνεται αν είναι η υγεία της Μάρθας Καραγιάννη, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχημένη.

Η Ντόρα Δούμα μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» για την κατάσταση της υγείας της, λέγοντας ότι είναι πολύ καλά, και παραμένει ψύχραιμη, και μετά από το χειρουργείο.

«Η Μάρθα είναι καλά, απλώς είναι… καταλαβαίνετε, μετά την εγχείρηση. Πήγε πολύ καλά γιατί έχουμε έναν καταπληκτικό γιατρό και τον ευχαριστούμε πολύ. Η επέμβαση ήταν να γίνει στο τέλος Μαρτίου, αλλά την είχαν αναβάλει λόγω του κορονοϊού. Η Μάρθα δεν είχε καθόλου πόνους όλο αυτόν τον καιρό και αυτό είχε κάνει εντύπωση στον γιατρό», είπε η κυρία Δούμα.

Ντόρα Δούμα και Μάρθα Καραγιάννη

«Η Μάρθα δεν φοβάται καθόλου τα χειρουργεία, είναι πολύ ψύχραιμη. Θα βγούμε από το νοσοκομείο ή αύριο ή μεθαύριο. Περιμένουμε να περάσει ο γιατρός και θα δούμε», πρόσθεσε η κυρία Δούμα.

Τέλος μίλησε και για τα σχέδια της Μάρθας Καραγιάννη «Η Μάρθα τα τελευταία χρόνια είχε αρκετές προτάσεις για δουλειά, αλλά δεν θέλει. Θέλει να απολαύσει τη ζωή της, να ξεκουραστεί… Μου λέει “καριέρα δεν θέλω να κάνω, έχω κάνει. Λεφτά δεν θέλω να κάνω, οπότε για ποιο λόγο να δουλέψω;”.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη: Διαπιστώθηκε πως…

Δύσκολες ώρες για την Μάρθα Καραγιάννη αφού νοσηλεύεται ξανά σε ιδιωτική κλινική. Όπως γράφει η Espresso και ο δημοσιογράφος, Νίκος Νικόλιζας, η μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου εισήχθη σήμερα το πρωί προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένη αφαίρεση χολής.

Θυμίζουμε πως η Μάρθα Καραγιάννη στα μέσα Φεβρουάριου εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, μετά από έντονους πόνους που είχε στην κοιλιακή χώρα. Έπειτα από εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πρόβλημα με τη χολή, ενώ οι γιατροί της συνέστησαν άμεση αφαίρεση.

Μάρθα Καραγιάννη

Ωστόσο, αν και όλα ήταν έτοιμα για την εγχείρηση, ο κορωνοϊός και η καραντίνα άλλαξαν τα σχέδια, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αναβάλουν την επέμβαση, η οποία μετατέθηκε για αύριο, 2 Ιουνίου.