Μάθετε την Κινέζικη τεχνική των 9 ημερών!

Σεξ: Γνωρίστε τα Κινέζικα μυστικά της εγκράτειας

Οι Κινέζοι πιστεύουν βαθιά πως ο έλεγχος του οργασμού δεν προσφέρουν απόλαυση μόνο στο σεξ αλλά και μπορεί να βοηθήσει ακόμα και στην αντιγήρανση, να κρατήσει τον οργανισμό ζωντανό και να του προσφέρει την ενέργεια που χρειάζεται.  Φυσικά, βοηθά και στο να έχει το ζευγάρι έντονη σεξουαλική διάθεση. Τι προτείνουν λοιπόν οι Κινέζοι;

Η διαδικασία που προτείνουν  δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να συγχέεται με την έννοια της διακοπής τη σεξουαλικής πράξης, την διακεκομμένη συνουσία όπως πολλοί την γνωρίζουν. Μαθαίνουν να τη χειρίζονται όμως με πιο σοφό τρόπο.

Οι πρακτικές «εγκράτειας» των Κινέζων έχουν ως αποτέλεσμα την επίτευξη μιας απόλαυσης διαφορετικής, πολύ πιο διαπεραστικής και έντονης, την οποία ονομάζουν «φως του πνεύματος», μέσα από το οποίο περνάνε σε ένα ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας.

Το μεγαλείο της εγκράτειας.

Η διατήρηση του ελέγχου επιτυγχάνεται μέσω της παράτασης της σεξουαλικής πράξης και της ολοκλήρωσής της πριν φτάσουν στον οργασμό και την εκσπερμάτιση. Αυτός ο τερματισμός χωρίς εκσπερμάτωση έχει ως αποτέλεσμα τις επόμενες μέρες μια αίσθηση πρωτόγνωρα ζωντάνιας και ενεργητικότητας, η οποία γίνεται έντονα αισθητή και από τoυς δυο παρτενέρ. Η τεχνική αυτή απαιτεί μεγάλη δεξιοτεχνία και εξάσκηση. Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να γίνεται μόδα και στη Δύση.

Στη Γαλλία κυκλοφόρησε  ένα βιβλίο με τίτλο «Delicatessex», που αναφέρεται σε αυτή τη γνώση: Οι Κινέζοι εραστές δεν λειτουργούν με το άγχος τns επίδοσης και της υποχρέωσης στον οργασμό χαρακτηριστικές συμπεριφορές δηλαδή των δυτικών.

Στην Κίνα, από το πάλαι ποτέ μέχρι σήμερα, διδάσκονται μια σειρά από πρακτικές που έχουν ως αντικειμενικό τους σκοπό την αύξηση της λίμπιντο και την αντιμετώπιση των σεξουαλικών δυσλειτουργιών.

Ο βελονισμός και η παρέμβαση σε ορισμένα ενεργειακά σημεία-βοηθούν σε χρόνιες αδυναμίες.

Το μασάζ με αιθέρια έλαια χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της έλλειψης ερωτικής επιθυμίας.

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης οι Κινέζοι γιατροί συστήνουν στους άνδρες βαθιές αναπνοές, ώστε να χαλαρώνουν και να κινούν τη λεκάνη και το περίνεο με ελεγχόμενο τρόπο, διατηρώντας έτσι το επίπεδο της διέγερσης.

Εννιάμερο: η πιο διάσημη τεχνική

Η παιδαγωγός του βασιλιά Χουάνγκ πριν από 3000 χιλιάδες χρόνια την περιέγραφε ως εξής:

Κάνετε εννιά ελαφρές ωθήσεις στην επιφάνεια του κόλπου, οι οποίες πρέπει να είναι απόλυτα συντονισμένες με την αναπνοή, και εν συνεχεία κάνετε μια βαθύτερη ώθηση μέσα στον κόλπο. Και η ινδική φιλοσοφία του Tantra ή αλλιώς η ερωτική γιόγκα  «ερωτική γιόγκα»- ταυτίζεται με την κινέζικη όσον αφορά όσον αφορά τη διαχείριση της σεξουαλικής ενέργειας και δίνει έντονη σημασία στα προκαταρκτικά. Συμβουλεύει όλους τους άνδρες που δυσκολεύονται στην παράτασή τους να μάθουν να ακολουθούν το ρυθμό της γυναίκας.

Ο Ταντρισμός επίσης συστήνει και την τακτική του χιούμορ στον έρωτα. Καλεί τους εραστές να …βαφτίσουν τα γεννητικά τους όργανα με ονόματα.

Όπως οι κινέζικες πρακτικές που συνιστούν την ελεγχόμενη παλινδρόμηση ανάμεσα στην ένταση και τη χαλάρωση, ώστε να αναστέλλονται η εκσπερμάτιση και ο οργασμός, έτσι και οι ταντρικές περιλαμβάνουν την εκμάθηση συγκεκριμένων ασκήσεων.

boro