Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Δεν ανεβάζω πρόστυχες πόζες

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου εξομολογήθηκε για τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram, που όπως είπε δεν τις ρετουσάρει ποτέ. Όμως αποκάλυψε και πληροφορίες για την προσωπική της ζωή, και αν θα την δούμε ξανά νυφούλα.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου δέχεται εκατοντάδες σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της και μερικά από αυτά ξεπερνούν τα όρια. Η αλήθεια είναι ότι η Μάγκυ είναι μια κούκλα, και στον προσωπικό της λογαριασμό ποζάρει σαν μοντέλο.

«Με σοκάρουν και εμένα με την έννοια πως τα γράφουν έτσι δημόσια, αλλά να σου πω κάτι; Πολλά από αυτά τα παιδιά με έχουν δει έξω σε μαγαζιά να παίζω μουσική και εκφράζονται με πολύ όμορφο τρόπο», εξηγεί στο Secret, το ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικά.

 

Με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη, είναι πολλά χρόνια μαζί. Ζηλεύει τις σέξι πόζες της στο instagram; «Όχι καθόλου, δεν έχει τέτοια θέματα. Δεν είναι πρόστυχες, για μένα είναι θέμα αισθητικής, όχι ηθικής. Μου αρέσει και το κάνω γι αυτό και δεν τις ρετουσάρω ποτέ» λέει.

Θα τη δούμε νυφούλα! Άραγε έχει δεχτεί πρόταση γάμου; «Προτάσεις γάμου; Πολλές. Αυτό είναι το παιχνίδι μας με τον Αλέξανδρο (γέλια).. Προς το παρόν δεν είναι στα σχέδια μου αλλά ποτέ μη λες ποτέ…».

Απολαύστε την στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της στο Instagram που ακολουθούν:

Μάγκυ ΧαραλαμπίδουΜάγκυ ΧαραλαμπίδουΜάγκυ ΧαραλαμπίδουΜάγκυ ΧαραλαμπίδουΜάγκυ ΧαραλαμπίδουΜάγκυ ΧαραλαμπίδουΜάγκυ ΧαραλαμπίδουΜάγκυ ΧαραλαμπίδουΜάγκυ ΧαραλαμπίδουΜάγκυ ΧαραλαμπίδουΜάγκυ ΧαραλαμπίδουΜάγκυ Χαραλαμπίδου

 

lifeviews