Λυκουρέζος-Καλογρίδη, μπάχαλο: Ποιος ανακοίνωσε τον γάμο, ποιος ο κουμπάρος. Διαγραμμένο βίντεο, αντιδράσεις

Ποιος ανακοίνωσε τον γάμο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη;

Η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ζουν τον έρωτά τους ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν φήμες, που θέλουν το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα, τον Σεπτέμβριο.

Αν και η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, διέψευσε τα όσα ακούγονται, ένα Instagram Story, που ανέβασε ο Νίκος Κοκλώνης «φούντωσε» και πάλι τις φήμες περί γάμου ΛυκουρέζουΚαλογρίδη.

«Δεν ισχύει το δημοσίευμα ότι παντρεύεται ο πατέρας μου. Η Νατάσα Καλογρίδη είναι καλό παιδί, είναι εκκεντρική, είναι έξυπνη. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να συντονιστείς με κάποιον», δήλωσε η Μαρία Ελένη.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής του Celebrity Travel δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο ανέφερε πως ο γάμος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη θα γίνει και μάλιστα, κουμπάρος θα είναι ο ίδιος.

«Λοιπόν, θέλω να σας πω ένα μυστικό. Δεν με αφήνουν, αλλά εγώ θα σας το πω. Δεν κρατιέμαι.

Γάμος θα γίνει και ο κουμπάρος θα είμαι εγώ! Πού; Συντονιστείτε για να δείτε…», είπε ο Νίκος Κοκλώνης στο βίντεο, που λίγα λεπτά αργότερα διέγραψε.

fimes