Λεσβιακό σεξ: Τα μυστικά, ο οργασμός η επαφή των σωμάτων

Είναι η φαντασίωση πολλών ανδρών, κυρίως λόγω των ταινιών ερωτικού περιεχομένου που βλέπουν. Το λεσβιακό σεξ είναι όμως κάτι πολύ πιο απλό, καθημερινό και ανθρώπινο από αυτό που παρουσιάζει η βιομηχανία πορνό.

Οι γυναίκες που το έχουν δοκιμάσει είναι πολλές και χωρίς μάλιστα να είναι λεσβίες. Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες μάλιστα περίπου μία στις τρεις έχει έρθει σε κάποιου είδους (προχωρημένη ή όχι) σεξουαλική επαφή με άλλη γυναίκα. Για τους άνδρες όμως το λεσβιακό σεξ είναι κάτι που σκανδαλίζει το μυαλό, πόσω μάλλον όταν ακόμη και στην ετερολοφυλική επαφή το σώμα μίας γυναίκας είναι ένας ναός ο οποίος προκαλεί να εξερευνηθεί…

Η Τζίνσεϊ Λάμπκιν γράφει και αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του λεσβιακού σεξ, όντας και η ίδια λεσβία, απαντώντας σε κοινές ερωτήσεις:

1) Πώς κάνουν σεξ δύο γυναίκες;

Όπως ακριβώς και τα ετερόφυλα ζευγάρια έτσι και στο ομοφυλοφυλικό σεξ υπάρχει ποικιλία. Η Λάμπκιν καταρρίπτει μάλιστα τον μύθο και λέει πως όχι, το λεσβιακό σεξ δεν είναι καλύτερο, ωστόσο έχει στιγμές που δεν μπορεί να προσφέρει το ετεροφυλοφυλικό. Ένα από αυτά είναι οι πολλαπλοί οργασμοί και ο μηδνικός χρόνος μέχρι τον «επόμενο γύρο». «Κάνουμε στοματικό, πρωκτικό, διεισδυτικό σεξ και πολλά ακόμα», λέει η ιδρύτρια του JuicyPinkBox..

2)  Υπάρχει μια στάνταρ αντρική συμπεριφορά και μια γυναικεία; Το λεσβιακό όπως και κάθε είδους σεξ δεν υπόκειται σε ανάθεση ρόλων. Ο καθένας λειτουργεί όπως του βγαίνει και πράττει ύστερα από συνεννοήση και σαφώς κατανόηση των «θέλω» κάθε μέλους που μετέχει στο σεξ.

3) Είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί ο οργασμός είτε ταυτόχρονος είτε ετερόχρονος, δεδομένου ότι σαν γυναίκες ξέρετε τι θέλετε και κατ΄επέκταση να φέρετε την κορύφωση στην παρτενέρ σας;

Όλες θα το εύχονταν αυτό. Ευτυχώς, είναι σαν κάθε άλλο σεξ και απαιτείται εξερεύνηση του σώματος. Κάθε σώμα είναι και ένα ξεχωριστό μέρος «σκαπάνης».

4) Είναι απαραίτητη η χρήση του strap-onσε κάθε φορά;

Η χρήση του είναι συχνή, αλλά όχι παντοτινή. Συνήθως προτιμάται από πολλές κυρίως για πρωκτική διείσδυση, αλλά πολλές φορές τα χέρια είναι αρκετά, εφόσον ξέρουν πως να τοποθετηθούν και να λειτουργήσουν, όπως το ίδιο ισχύει και για τη γλώσσα.

5) Αν μια στρέιτ κοπέλα φιλήσει στο στόμα μια άλλη αυτό την καθιστά ομόφυλη;

Δεν είναι θέμα πράξης, αλλά θέμα συναισθήματος και ψυχοσωματικής αντίδρασης σε αυτό το φιλί. Αν μετά το φιλί αναπτυχθεί μια έλξη προς το ίδιο φύλο τότε είναι πιθανό να έχεις ομόφυλα ένστικτα. Αλλά η πράξη αυτή καθαυτή δε συνιστά εκδήλωση λεσβιακής φύσης. Το αυτό ισχύει και για τη σεξουαλική επαφή. Πολλές φορές η περιέργεια να δεις αν θα σε έλκυε κάτι τέτοιο ή μια διάθεση πειραματισμού αρκεί για να σε οδηγήσει σε αυτό. Υ.Γ. ΟΧΙ, δεν ισχύει το ίδιο για τους άντρες.

6) Η σεξουαλική επαφή περιλαμβάνει και violenceroleplay, δηλαδή ξύλο με στόχο τη σωματική και πνευματική διέγερση;

Για τελευταία φορά: ΤΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΣΕΞ. Αν ο παρτενέρ δείχνει να ανταποκρίνεται στα σκαμπίλια και κάθε άλλη έκφραση «βιαιότητας», τότε ναι θα πέσουν και μερικές στα οπίσθια, θα υπάρξουν δαγκώματα και γρατζουνιές κτλ.

7) Το βασικότερο ερώτημα: Αν μια κοπέλα είναι λεσβία πως το λέει σε μια άλλη, πως αποκαλύπτεται και στην τελική πως της το δείχνει με απώτερο σκοπό τη σχέση ή τη σεξουαλική επαφή;

Εδώ δεν υπάρχει κανόνας. Η απάντηση ποικίλλει ανάλογα με το περιβάλλον και τη φάση στην οποία βρίσκεται ο καθένας, αλλά κυρίως με το αν είναι δεκτικός στην εκδήλωση της διαφορετικής σεξουαλικότητας.Πηγή: koolnews