Λαμία: Πιτσιρίκος πετάχτηκε σε αυτοκίνητο για… να πετάξει πέτρα στο παρμπρίζ

Λαμία: Πιτσιρίκος πετάχτηκε σε αυτοκίνητο για… να πετάξει πέτρα στο παρμπρίζ

Μεγάλη λαχτάρα πήρε ένας οδηγός στη Λαμία, όταν το απόγευμα της Δευτέρας καθώς οδηγούσε ένα παιδάκι πετάχτηκε μπροστά του και… του πέταξε μια πέτρα στο παρμπρίζ. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε διερχόμενο οδηγό από το συγκεκριμένο σημείο…

Το περιστατικό, όπως αναφέρει το LamiaReport, σημειώθηκε την Δευτέρα (12/4), γύρω στις 19:00 το απόγευμα, στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού, στο ύψος της Καμηλόβρυσης. «Κατέβαινα από Δομοκό προς Λαμία και ξαφνικά πετάγεται μέσα στο δρόμο ένα παιδάκι, ηλικίας 8-10 ετών. Πρόλαβα και σταμάτησα γιατί δεν έτρεχα. Το παιδάκι ατάραχο μέσα στη μέση του δρόμο κρατούσε μια πέτρα, αρκετά μεγάλη για το μπόι του και την πέταξε στο παρμπρίζ χωρίς να καταφέρει να το σπάει, ωστόσο έκανε σημάδι….», λέει στο LamiaReport ο οδηγός, που μέσα στο αυτοκίνητο είχε και τον 13χρονο γιο του.

«Αν δεν προλάβαινα να σταματήσω θα το είχα παρασύρει το παιδάκι με το αυτοκίνητο. Αν ήταν κάποιος άλλος οδηγός θα μπορούσε να είχε χάσει τον έλεγχο και να φύγει εκτός δρόμου. Είχα και το παιδί μου μέσα. Με την άκρη του ματιού μου είδα και κάποιους νεαρούς Ρομά να στέκονται πιο πέρα και φοβήθηκα να μην μας επιτεθούν, γι αυτό έφυγα από το σημείο και σταμάτησα λίγο πιο κάτω και ενημέρωσα την αστυνομία. Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα με αυτό το θέμα γιατί φοβάμαι ότι θα γίνει μεγάλο κακό. Μπορεί να παρασυρθεί κάποιο παιδάκι ή να γίνει εκτροπή αυτοκινήτου…», τονίζει ο οδηγός στο LamiaReport.

Με πληροφορίες από LamiaReport

 

To άρθρο Λαμία: Πιτσιρίκος πετάχτηκε σε αυτοκίνητο για… να πετάξει πέτρα στο παρμπρίζ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .