Κόλπο! Πώς να κάνεις σεξ με μια κοντή γυναίκα (εικόνες)

Η στάση αυτή έχει τη σφραγίδα του Κάμα Σούτρα και είναι μια αποό τις πιο τολμηρές και πρωτότυπες στάσεις που μπορεί να χρησιμοποιήσει το ζευγάρι για να ανάψει και πάλι τη φλόγα του έρωτα. Πολλά ζευγάρια που την εχουν δοκιμάσει ενθουσιάστηκαν όχι μόνο γιατί είναι αρκετά προχωρημένη αλλά γιατί επιτρέπει εύκολα την πλήρη διείσδυση του πέος μέσα στον κόλπο της γυναίκας και ανεβάζει την ηδονή στα ύψη.

Πώς γίνεται.

sex-stash-kontes1

Ο άνδρας στέκεται όρθιος και αγκαλιάζει με τα χέρια του το σώμα της γυναίκας. Εκείνη ανεβαίνει σε μια καρέκλα και λυγίζει ελφρά τα πόδια της. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται κουραστική για τη γυναίκα όμως μη ξεχνάμε ότι ο άνδρας τη στηρίζει στα χέρια του, δίνοντάς της την αίσθηση ότι βρίσκεται στον αέρα.

Η στάση αυτή είναι ιδανική για γυναίκες κοντού και μετρίου αναστήματος, μιας και πολλές φορές η διαφορά ύψους μεταξύ άνδρα και γυναίκας είναι δύσκολο να αντισταθμιστεί.

Μια παραλλαγή: Αν θεωρείτε ότι είναι δύσκολο να ισορροπήσετε σε μια καρέκλα (συνήθως πρέπει να την στερεώνουμε καλά σε έναν τύχο) ή φοβάστε τον κίνδυνο ατυχήματος, μπορείτε να την εφαρμόσετε με τη γυναίκα να κάθεται πάνω στο κρεβάτι, με την ίδια κλίση στα γόνατά της.

AdTech Ad

boro