Κυριακάτικο σεξ: 5 ερωτικά κόλπα όταν κάνετε μπάνιο μαζί

Από όλα τα δωμάτια στο σπίτι το μπάνιο είναι το μόνο δωμάτιο που μπορεί κανείς να απολαύσει το σεξ περισσότερο, μιας και δεν υπάρχει η ανησυχία ειδικά στα ζευγάρια τα παντρεμένα που έχουν παιδιά, μήπως κάποιος τους δει. Το μόνο που χρειάζεται είναι προσοχή … για να μη χτυπήσετε αλλά και γνώση: Ποιες στάσεις μπορούν πραγματικά να αποθεώσουν την ερωτική σας απόλαυση; Αν βάλετε λίγη φαντασία το σεξ στο μπάνιο μπορεί πραγματικά να ξετρελάνει και τους δυο σας.

Τι πρέπει να προσέξετε αρχικά.

Το πρώτο βήμα είναι να ελέγξετε ότι το μπάνιο είναι σωστά καθαρισμένο. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να επιχειρήσετε να κάνετε σεξ στο μπάνιο και να ανακαλύψετε στη διάρκεια του σεξ ότι δεν είναι καλά καθαρισμένο. Μπορεί μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου να σβήσει την ερωτική επιθυμία και των δυο σας.

Ποιες στάσεις προτιμούν τα ζευγάρια που κάνουν σεξ στο μπάνιο;

Πριν μπουν στην μπανιέρα και απολαύσουν ένα κοινό ντους ή ένα αφρόλουτρο μαζί, πολλά ζευγάρια δοκιμάζουν και άλλα σημεία του χώρου. Από ερωτηματολόγια ερωτικών περιοδικών τα πιο συνηθισμένα σημεία του μπάνιου που καταγράφηκαν και οι ανάλογες βέβαια στάσεις είναι οι εξής:

«Το καπάκι της λεκάνης»|

Κατεβάζοντας το καπάκι της λεκάνης ο άνδρας κάθεται αναπαυτικά και η γυναίκα ανεβαίνει πάνω του. Παίρνει την «κατάσταση»  στα χέρια της και δίνει εκείνη ρυθμό στην ερωτική επαφή. Η στάση αυτή δίνει την αίσθηση κυριαρχίας στη γυναίκα ενώ ο άνδρας νιώθει πολύ αισθησιακά για τον πρόσθετο λόγο ότι αντικρύζει τη γυναίκα του στα μάτια και βλέπει την κάθε της αντίδραση κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

«Ο καθρέφτης»

Ο άνδρας στέκεται πίσω από τη γυναίκα και ενώ της κάνει έρωτα τα σώματα και των δυο είναι στραμμένα στον καθρέφτη του μπάνιου. Το πλεονέκτημα εδώ και για τον άνδρα είναι ότι όχι μόνο απολαμβάνει τη θέα του γυμνού της κορμιού από πίσω αλλά μπορεί να βλέπει και την αντίδρασή της στην ηδονή που της προκαλεί όπως καταγράφεται στο πρόσωπό της. Η γυναίκα επίσης μπορεί να βλέπει από τον καθρέφτη τον εραστή της.

«Το πλυντήριο»

Και κάτι ακόμα πιο τρελό. Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που παραδέχονται πως έχουν κάνει σεξ πάνω στο πλυντήριο την ώρα που εκείνο λειτουργούσε! Οι γυναίκες καταγράφουν την εμπειρία αυτή ως κάτι μοναδικό που είχε πολύ πλάκα! Χρειάζεται όμως και εδώ ιδιαίτερη προσοχή μιας και το σεξ πάνω σε μια συσκευή μπορεί να είναι επικίνδυνο ακόμα και για τραυματισμό.

Και φτάσαμε στο ντους.

Προφανώς είναι κάτι που θα το έχετε δοκιμάσει. Το νερό θα πρέπει να είναι τόσο ζεστό ώστε να προσφέρει ικανοποίηση και στους δυο, ενώ η στάση που θα επιλέξετε θα έχει να κάνει και με το μέγεθος της μπανιέρας, μην επιλέξετε κάτι που θα σας δυσκολεύει πολύ αν η μπανιέρα πχ. Είναι μικρή. Μια στάση που πολλές γυναίκες δοκίμασαν και περιγράφουν ως αγαπημένη εκτός από την ιεραποστολική είναι να στέκονται μπρούμυτα στην μπανιέρα την ώρα που ο άνδρας είναι από κάτω. Έτσι και εκείνες δεν πιέζονται αλλά και ο άνδρας μπορεί να τους κάνει με μεγαλύτερη άνεση στοματικό σεξ ή και να επιχειρήσει διείσδυση. Θεωρείται μια άνετη και απολαυστική στάση.

Το κάθε ζευγάρι μπορεί να ανακαλύψει τα δικά του μυστικά στην ερωτική του διέγερση αλλά εκείνο που μετρά είναι το ότι το σεξ σε ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού μπορεί πραγματικά να σπάσει τη ρουτίνα και να προσφέρει έναν διαφορετικό αισθησιασμό και στους δυο συντρόφους. Δεν είναι λίγοι άλλωστε που προτιμούν να κάνουν έκπληξη στη γυναίκα τους στο χώρο του μπάνιου. Την ώρα που εκείνη βγαίνει από το μπάνιο έχοντας χαλαρώσει ο άνδρας μπορεί να εισβάλει στο χώρο ξαφνιάζοντάς τη και προκαλώντας τη να κάνουν σεξ.

boro