Κρήτη: Η προσφορά γραφείου τελετών «ρίχνει» το διαδίκτυο – Μαύρο χιούμορ για τη Black Friday [pics]

Να λοιπόν που η Black Friday μπήκε στη ζωή μας. Ξενόφερτη μεν, αλλά ήδη υιοθετημένη από τους Έλληνες, που από τα ξημερώματα στέκονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έξω από τα καταστήματα καθώς ο κάθε έμπορος ή αλυσίδα υπόσχεται γενναίες εκπτώσεις σε υπηρεσίες και προϊόντα!

Κάπως έτσι βρήκαν ευκαιρία να τρολάρουν τη μέρα και οι ιδιοκτήτες γραφείων τελετών, όπως ο γνωστός Ηρακλειώτης Κώστας Μπουνάκης που με μαύρο χιούμορ ανέβασε… προσφορά 50% για τη Black Friday!

Οι φίλοι του στην ανάρτηση… ζητούν μεγαλύτερες εκπτώσεις. Του λένε ότι ο άλλος… κάνει 80% και ζητούν κάτι παραπάνω. Και η απάντησή του στα κρητικά: «Έλα εσύ και ξα μου»!

Ο ιδιοκτήτης και η προσφορά του γραφείου τελετών

Ουρές για τη Black Friday σε Ηράκλειο και Χανιά

Κατά τα άλλα πριν ακόμα πέσει το πρώτο φως της ημέρας οι ουρές έξω από μεγάλα καταστήματα του Ηρακλείου είχαν ήδη αρχίσει να στήνονται.

Από τις 7 το πρωί καταναλωτές όλων των ηλικιών βρέθηκαν έξω από πολυκαταστήματα της πόλης παίρνοντας σειρά σε μια προσπάθεια να «χτυπήσουν» προσφορές και ευκαιρίες!

Ουρές καταναλωτών, αν όχι και τόσο εντυπωσιακές όσο στις Η.Π.Α, απ΄ όπου μας ήρθε το νέο φρούτο, -αλλά που θα πάει θα τους φτάσουμε-, υπήρχαν σήμερα σε πολυκαταστήματα και στα Χανιά, καθώς ορισμένοι από πολύ νωρίς στήθηκαν έξω από τις πόρτες τους, για να επωφεληθούν των ευκαιριών και των προσφορών

acretalive.gr, zarpanews.gr