13χρονη κοπέλα πέθανε στο ΣΕΞ σε σαδομαζοχιστικά όργια – Δείτε τι της έκανε ο φίλος της!

Ένα 13χρoνo κoρίτσι… πέθανε λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας μετά από αναπαράσταση των σeξoυαλικών σκηνών τηςπερίφημης ταινίας “50 αποχρώσεις του γκρι”.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχαν την ιδέα να κάνουν (σαδoμαζοχισμό) μετά από την προβολή της ταινίας.

Η αστυνομία συνέλαβε το αγόρι της (η ταυτότητα του δεν έχει αποκαλυφθεί λόγο ότι είναι ανήλικος) και σύμφωνα με την κατάθεσή του χρησιμοποίησαν παιδικό λάστιχο παιχνιδιού για να δέσουν τα χέρια και τα πόδια της.

Στην κατάθεσή του δήλωσε ότι χρησιμοποίησε καλώδιο για να την ξυλοκοπήσει επειδή δεν έβρισκε ζώνη.

Σύμφωνα με την αυτοψία το κορίτσι κατέληξε λόγο υπερβολικής αιμορραγίας από τα χτυπήματα με το καλώδιο, χτυπήματα τόσο βαθιά που έκοψαν την σάρκα του μικρού κοριτσιού μέχρι το κόκκαλο.

Οι αρχές δεν μπορούν να φυλακίσουν το αγόρι, μιας και είναι ακόμα ανήλικος, αλλά καταδικάστηκε να περάσει αρκετά χρόνια σε ψυχιατρική μονάδα και θα παρακολουθείτε από ειδικούς.

Γιατροί πάντως έχουν προειδοποιήσει το κοινό ότι οι αναπαράσταση πράξεων σαδoμαζοχισμού δεν πρέπει να γίνετε χωρίς έρευνα και χωρίς την παρουσία ειδικού.

Επίσης οι γονείς δεν θα πρέπει να επιτρέπουν στα παιδιά τους να δουν αυτήν την ταινία, καθώς διαστρεβλώνει την έννοια στης σχέσης και προκαλεί ψυχολογικά τραύματα ιδιαίτερα σε ανήλικους.

 

athensmagazine