Και οι ΑΛΒΑΝΟΙ τρέμουν την εισβολή στην ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ…!! Κατατρομοκρατημένα τα Αλβανικά ΜΜΕ από τις κινήσεις της 8ης Μ/Π Ταξιαρχίας…!

Τον φόβο μας να έχουν όλοι και να ξέρουν ότι αυτά που είναι να συμβούν θα συμβούν και θα πέσει φωτιά κι ατσάλι πάνω στο κεφάλι τους… Τα σκλαβωμένα εδάφη μας θα απελευθερωθούν και οι αλύτρωτοι Έλληνες θα λυτρωθούν…

Δείτε τι γράφουν τα Αλβανικά μέσα για τις κινήσεις των τελευταίων ημερών της θρυλικής 8ης Μ/Π Ταξιαρχίας, που έχει αναλάβει το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ της απελευθέρωσης της Βορείου Ηπείρου!

«Τμήματα στρατού έστειλε η κυβέρνηση της Αθήνας στα σύνορα με την Αλβανία, τι στιγμή που τα δύο κράτη συζητούν και διαπραγματεύονται το ζήτημα των θαλάσσιων συνόρων», σημειώνει το δημοσίευμα.

Οι Έλληνες έχουν ξεκινήσει μια επιχειρησιακή άσκηση της 8ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας στην περιοχή που αποκαλούν Ήπειρο, για την επιβεβαίωση του ακμαίου ηθικού και της ετοιμότητας των στρατιωτών.

Μάλιστα, παρουσιάζεται ως απειλή (που προέρχεται) από την Αλβανία, ενώ αυτή βρίσκεται αλλού, με την Τουρκία.

Η βαλκανική μεγαλομανία φαίνεται ότι είναι το μόνο πράγμα που δεν έχει επιλυθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αν και ο Έντι Ράμα και το Ντιτμίρ Μπουσάτι ευελπιστούν ότι τα προβλήματα θα πάψουν να υφίστανται, αναφέρει το αλβανικό site.