Καιρός: Καύσωνας ξεκινάει από αύριο με τα πρώτα 38αρια!

Ο καιρός δεν είναι σταθερός όπως αποδεικνύεται αφού τη μία έχουμε βροχές και από αύριο ξεκινάνε τα πρώτα 38αρια! Ένας μίνι καύσωνας ξεκινάει από αύριο για την χώρα μας!

Ο καιρός από αύριο μας ετοιμάζει για υψηλές θερμοκρασίες και μάλλον θα «ψηθούμε»! Αφού από αύριο ο υδράργυρος θα φτάσει τους 38 βαθμούς!

Συνθήκες μίνι καύσωνα με θερμοκρασίες που θα φθάσουν και τους 38 βαθμούς αναμένεται να επικρατήσουν τις επόμενες μέρες σε όλη την Ελλάδα.

Καιρός

Η πιο ζεστή μέρα αναμένεται να είναι η αυριανή, με το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει στους 37-38 βαθμούς, ενώ το Σάββατο το θερμόμετρο θα φτάσει κατά τόπους έως τους 37.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου «οι αντικυκλωνικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στην ατμόσφαιρα πάνω από την Ελλάδα θα έχουν ως αποτέλεσμα την αυξημένη ηλιοφάνεια και τον περιορισμό των μεσημβρινών και απογευματινών βροχών και καταιγίδων κατά κύριο λόγο στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά.

Η ηλιοφάνεια και ο περιορισμός των φαινόμενων θα οδηγήσει σε αύξηση της θερμοκρασίας στη χώρα, η οποία θα φτάσει τους 36-37 βαθμούς την Πέμπτη 13/06 και το Σάββατο 15/06, ενώ την Παρασκευή 14/06 θα φτάσει τους 37-38 βαθμούς.