Καιρός: Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στον πλημμυρισμένο Περιφερειακό στην Θεσσαλονίκη! (vid)

Άγριος καιρός! Η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει πως από την Πέμπτη, 19.09.2019, περιμένουμε ραγδαία επιδείνωση. Όπερ και εγένετο!

click4more

Ήδη στα Τρίκαλα η χαλαζόπτωση δημιούργησε καταστροφές, ενώ σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, την Παρασκευή 20.09.2019, δεν θα γλιτώσει ούτε η Αττική!

Μεγάλα προβλήματα, όμως, δημιούργησε και η έντονη βροχόπτωση που έπληξε το βράδυ την Θεσσαλονίκη.

Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, υπόγεια πλημμύρισαν κι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους. Η ισχυρή βροχόπτωση που συνοδευόταν από δυνατές ριπές ανέμων έπληξε -κυρίως- τον Εύοσμο, την Ευκαρπία, το Ωραιόκαστρο και την Ευκαρπία. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, 20.09.2019, η Πυροσβεστική Υπηρεσία συνέχιζε τις αντλήσεις υδάτων ενώ νωρίτερα πραγματοποίησε απεγκλωβισμούς οδηγών από οχήματα.

Οι εικόνες κόβουν την ανάσα! Δύο οχήματα εγκλωβίστηκαν στην Εσωτερική Περιφερειακή της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Ευόσμου.

Ο οδηγός του ενός οχήματος κατάφερε ευτυχώς να βγει από το όχημά του.

Η γυναίκα οδηγός του δεύτερου οχήματος απεγκλωβίστηκε τελικά με την βοήθεια πληρώματος περιπολικού της Άμεσης Δράσης που έσπευσε στο σημείο.

Επί τόπου έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής, όμως το ύψος του νερού είχε μειωθεί και δεν χρειάστηκε να προχωρήσουν σε άντληση.

Καιρός – Δείτε τις εικόνες από την Θεσσαλονίκη

καιρός καιρός

Χαμός και σε άλλα σημεία!

Πλημμύρισαν δρόμοι, ισόγεια και υπόγεια και στην Ευκαρπία, όταν ξεχείλισε ρέμα! Τέτοιο ήταν το ύψος του νερού που οι ένοικοι των σπιτιών βλέποντας την στάθμη του να ανεβαίνει ραγδαία ανέβηκαν στις ταράτσες τους!

Δείτε τις εικόνες

Η κατάσταση χειροτερεύει κάθε λεπτό και στον κεντρικό δρόμο του Ωραιοκάστρου στην οδό Θεσσαλονίκης. Βυθίζονται αυτοκίνητα και η Πυροσβεστική βρίσκεται στην περιοχή.

Δείτε τις εικόνες

Με πληροφορίες από: thestival.gr / seleo.gr / oraiokastro24.gr.