Ισπανικό και στοματικό σεξ: Πώς να το κάνετε ταυτόχρονα- ΦΩΤΟ

Το στήθος είναι το αγαπημένο σημείο του γυναικείου σώματος για τους περισσότερους άνδρες. Υπάρχει μια στάση στο σεξ που σας επιτρέπει να συνδυάσετε το ισπανικό σεξ με την αγαπημένη σεξουαλική πρακτική των ανδρών τον στοματικό έρωτα.

Η γυναίκα πρέπει να είναι ξαπλωμένη και να στηρίζει τον κορμό της σε ένα μαξιλάρι ώστε να σηκώνεται ψηλά το πάνω μέρος του σώματός της. Ο άνδρας πρέπει να ανέβει πάνω της αλλά αρκετά ψηλά ώστε το πέος του να μπορεί να έρθει σε επαφή με το στόμα της συντρόφου του. Καλό είναι να στηρίζεται με τα χέρια το στο προσκέφαλο του κρεβατιού ώστε να μην πιέζει τη γυναίκα με το βάρος του.

Αρχικά θα πρέπει να χρησιμοποιήστε κάποιο λιπαντικό για να επιτυχγάνεται η καλύτερη δυνατή τριβή του πέους με το στήθος της γυναίκας. Ξεκινήστε με αργές κινήσεις τη διείσδυση του πέους στη σχισμή ανάμεσα στο στήθος και επιταχύνετε σταδιακά.

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως πρέπει να έχουν μεγάλο στήθος για να κάνουν ισπανικό σεξ, αυτό δεν είναι αλήθεια. Αν το στήθος σας δεν είναι τόσο μεγάλο μπορείτε να το κρατάτε και να το συμπιέζετε με τα χέρια σας.

Όταν ο άνδρας έχει ήδη διεγερθεί αρκετά η γυναίκα δοκιμάζει να ξεκινήσει παράλληλα και το στοματικό σεξ ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Το μειονέκτημα της στάσης αυτής αφορά τους άνδρες με πολύ μικρό πέος, μιας και δεν μπορούν να προσεγγίζουν εύκολα τη στοματική κοιλότητα της γυναίκας.

Οι ειδικοί πάντα συνιστούν να προσέχετε γιατί ακόμα και στο στοματικό σεξ είναι πιθανή η μετάδοση αφροδισίων νοσημάτων όταν δεν υπάρχει προφύλαξη. 

AdTech Ad

boro