Θεσσαλονίκη: Μητέρα μήνυσε λυκειάρχη γιατί δεν άφηνε τον γιο της να μπει στο σχολείο χωρίς self test (video)

Θεσσαλονίκη: Μητέρα μήνυσε λυκειάρχη γιατί δεν άφηνε τον γιο της να μπει στο σχολείο χωρίς self test (video)

Μήνυση σε βάρος του διευθυντή του σχολείου όπου φοιτά ο γιός της κάνε μια μητέρα στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης. Αιτία; Ότι ο λυκειάρχης εφάρμοσε τις εντολές που έχει να μην αφήνει στο σχολείο παιδιά που δεν έχουν κάνει self test κορονοϊού.

Η μητέρα του αγοριού, η Σοφία Ρωμαίου, μίλησε στο newsit.gr και παραδέχτηκε ότι δεν αφήνει το παιδί της να κάνει το (υποχρεωτικό δυο φορές την εβδομάδα) self test κορονοϊού γιατί… υπάρχει σχέδιο «να απομονώσουν τα παιδιά σε δομές όπως έτσι ανακοίνωσε και ο Χαρδαλιάς».

Η γυναίκα είχε λεκτική διαμάχη με τον διευθυντή, όχι μόνο σήμερα αλλά από την περασμένη Δευτέρα, όταν για πρώτη φορά ο λυκειάρχης δεν επέτρεψε στο παιδί της να μπει στο σχολείο γιατί δεν είχε κάνει το self test.

«Ο διευθυντής εδώ και τρεις ημέρες διώχνει το παιδί από το σχολείο. Χθες είχαμε και κακόβουλες πράξεις, σωματικές βλάβες», είπε και ισχυρίστηκε ότι χθες ενώ επιχείρησε να μπει με το παιδί στο σχολείο, δεν της το επέτρεψαν ο διευθυντής και «άλλοι καθηγητές άνδρες, με έσπρωχναν βίαια. Έχω υποστεί βλάβη στο γόνατο μου, είναι πρησμένο και θα πάω και σε ιατροδικαστή για εξέταση και παράλληλα μου έκλεισε τα χέρια στην καγκελόπορτα».

Click4more Μήνυση από γονείς στο Ρέθυμνο γιατί δεν επιτρέπεται στους μαθητές που δεν κάνουν self test να παρακολουθήσουν μαθήματα

«Εγώ δεν θέλω να κάνει το self test. Δεν γνωρίζουμε τι είναι και τι βλάβες μπορεί να επιφέρει στον οργανισμό των παιδιών μας. Και δεν θέλω να κάνω ούτε την υπεύθυνη δήλωση, αυτή που ζητάνε ότι αν είναι θετικό η αρνητικό το τεστ» συνέχισε και έφτασε μέχρι το σημείο να ισχυριστεί πως αν ένα παιδί βρεθεί θετικό θα πάει σε δομή, μακριά από την οικογένειά του!

Η μητέρα του μαθητή είπε πως δεν είναι μόνη, αφού υπάρχουν κι άλλοι γονείς που έχουν τις ίδιες απόψεις με εκείνη. Πως θα κινηθούν μαζικά και πως ήταν η ίδια που κάλεσε την αστυνομία και την «ευρωπαϊκή αστυνομία».

Δείτε όλα όσα είπε

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Μητέρα μήνυσε λυκειάρχη γιατί δεν άφηνε τον γιο της να μπει στο σχολείο χωρίς self test (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .