Θεία δίκη: Τον συνέλαβαν την ημέρα του γάμου του! Δείτε τι έκανε…

Συγκλονιστική ιστορία…

Ο 46χρονος πρώην πωλητής αυτοκινήτων εκτελέστηκε τη μέρα του γάμου του 6 μόλις μέρες μετά την αποφυλάκισή του.

Ήταν πριν από 15 χρόνια που ο Νταμί Ακιούζ σκότωσε τον 2χρονο Αλιστερ Γκρίμασον στην παραθαλάσσια πόλη Φότσα.

Θεία δίκη: Τον συνέλαβαν την ημέρα του γάμου του! Δείτε τι έκανε...

Τότε μια αδέσποτη σφαίρα είχε σκοτώσει τον 2χρονο Άλιστερ ενώ κοιμόταν στο καροτσάκι δίπλα στη μητέρα του μετά από διαμάχη που είχε ξεσπάσει στο ξενοδοχείο για ένα κινητό τηλέφωνο. Ο Νταμί Ακούζ ποφυλακίστηκε νωρίτερα από τη φυλακή και εκτελέστηκε τη μέρα του γάμου του ενώ είχε βγει έξω για να καπνίσει.

Οι αρχές ανακρίνουν 5 άτομα γύρω από τη δολοφονία και προσπαθούν να εντοπίσουν έναν ύποπτο που ήταν συγκρατούμενος του 46χρονου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο, ο δράστης που φορούσε κουκούλα πλησίασε τον γαμπρό και άνοιξε πυρ ενώ ο Νταμί Ακιούζ βρισκόταν με ένα φίλο του που τραυματίστηκε στην επίθεση.

Ο πατέρας του 2χρονου αγοριού που είχε σκοτώσει ο 46χρονος πριν από 14 χρόνια δήλωσε πως δεν χάρηκε που έμαθε ότι ο άνθρωπος που σκότωσε το παιδί του είναι πλέον νεκρός.

Θεία δίκη: Τον συνέλαβαν την ημέρα του γάμου του! Δείτε τι έκανε...

“Μου είπαν ότι ήταν στον γάμο του, βγήκε έξω για ένα τσιγάρο και κάποιος πέρασε και τον πυροβόλησε. Δεν θέλω να δω κανέναν να χάνει τη ζωή του ειδικά σε τέτοιες συνθήκες. Είναι ειρωνεία. Δεν φοβόταν να χρησιμοποιεί όπλα και έτσι σκοτώθηκε, αλλά δεν θέλω να το βλέπω. Έχουμε αγωνιστεί κατά των όπλων στην Τουρκία”, δήλωσε ο πατέρας του Άλιστερ, Ντέιβιντ.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται ότι θα έπρεπε να είμαι ευχαριστημένος που τον σκότωσαν αλλά δεν με παρηγορεί καθόλου. Σχεδόν λυπάμαι για αυτόν κατά κάποιον τρόπο ή συγκεκριμένα για την οικογένειά του. Είχε δύο παιδιά και έχασαν τον πατέρα τους. Δεν παίρνω χαρά από αυτό που συνέβη”, τόνισε ο Ντείβιντ.

Θεία δίκη: Τον συνέλαβαν την ημέρα του γάμου του! Δείτε τι έκανε...

Ο μικρός Αλιστερ βρισκόταν με τη μητέρα του Οσλέμ για διακοπές όταν σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα τον Ιούλιο του 2013. Είχε ξεσπάσει καβγάς για ένα κινητό τηλέφωνο, ο Ακιούζ τράβηξε όπλο εναντίον 3 ανθρώπων και άνοιξε πυρ. Η τρομοκρατημένη μητέρα έφυγε με τον 2χρονο γιο της στο καροτσάκι μετά τις 6 σφαίρες χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει πως μία από αυτές είχε σκοτώσει τον γιο της.

Ο Ακιούζ τότε διέφυγε από το σημείο και όταν τον συνέλαβαν σε σπίτι συγγενή του παραδέχτηκε ότι προκάλεσε τον θάνατο του μικρού αγοριού, αλλά αρνήθηκε τη δολοφονία. Ο δικαστής τον έκρινε ένοχο για εκ προθέσεως δολοφονία του 2χρονου αγοριού και ένοχο για τη δολοφονία του Αλί Μπεκτάς. “Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω. Τράβηξα όπλο και μου επιτέθηκαν, άρπαξαν το χέρι μου. Μετανιώνω για ό,τι συνέβη”, είχε δηλώσει τότε στο δικαστήριο.

Θεία δίκη: Τον συνέλαβαν την ημέρα του γάμου του! Δείτε τι έκανε...

Ο Aκιούζ είχε καταδικαστεί σε 58ετή φυλάκιση και πέρασε μόνο 36 χρόνια στη φυλακή. “Τον μισώ και ποτέ δεν έχω μισήσει κανέναν στη ζωή μου. Προσπαθεί να πει ότι είναι καλός και αθώος και τον μισώ που λέει ότι λυπάται για τον Αλιστέρ Απλά θέλω να του φωνάξω. Δεν θα μπορέσω να τον συγχωρήσω ποτέ. Κατέστρεψε για πάντα τις ζωές μας”, είχε δηλώσει τότε η μητέρα του 2χρονου αγοριού που χώρισε με τον τότε άντρα της Ντέιβιντ.