Θα κάνουμε Σεξ την Ωρα που οδηγούμε!

Τι κάνετε όταν μπαίνετε στο αυτοκίνητο, βάζετε μπρος και βγαίνετε στο δρόμο; Μα, φυσικά, πιάνετε το βολάν, τα μάτια δεκατέσσερα, τα αντανακλαστικά στην τσίτα…

Αυτά μέχρι σήμερα, διότι το αύριο, υπόσχεται σεξ! Ναι, καλά ακούσατε, σεξ και μάλιστα πολύ, την ώρα που βγαίνετε στην πολυσύχναστη λεωφόρο!

Εξηγούμαι. Ολες οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες και η Google επενδύουν εκατομμύρια στην κατασκευή αυτόνομων οχημάτων, τα οποία είναι το μέλλον της αυτοκίνησης.

Θα βάζεις τον αυτόματο πιλότο και θα κάαααθεσαι… ΄Η μάλλον, θα κάνεις σεξ. Μόνος σου, είτε με όποιον ή όποια κάθεται στη θέση του συνοδηγού. Τουλάχιστον, αυτό λένε όσοι μελετάνε το θέμα.

Μιλώντας στην «Toronto Sun» ο Barrie Kirk του Automated Vehicles Centre of Excellence του Καναδά, δήλωσε: «Εχουμε κάνει την πρόβλεψη, ότι από τη στιγμή που θα οδηγούν οι υπολογιστές, θα αυξηθεί ο αριθμός εκείνων που θα κάνουν πολύ περισσότερο σεξ στα αυτοκίνητα. Ομως, θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, καθώς δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα, όταν ο υπολογιστής θα πει στον άνθρωπο: Πάρε τον έλεγχο».

Δίκιο… βουνό ο μελετητής, αλλά επειδή η φαντασίωση είναι must, πιστεύω κι’ εγώ ότι πολλοί θα είναι εκείνοι που θα βγουν απ’ την κρεβατοκάμαρά τους και θα ρισκάρουν ένα πήδημα βολτάροντας με το αμάξι.

69magazine