Θανάσης Ευθυμιάδης-Άννα Δημητρίεβιτς: «Διαλέξαμε να είμαστε χρεωμένοι και υγιείς. Κι ευτυχισμένοι»

Μπορεί να έχει ζήσει την εποχή της χρυσής τηλεόρασης με τις υψηλές αμοιβές, ο ίδιος όμως δεν δείχνει να πτοείται βιώνοντας την απόλυτη προσωπική ευτυχία με την γυναίκα του, Άννα Δημητρίεβιτς και τις δυο κόρες τους στο πλευρό του.

«Τη στιγμή που γνώρισα τη γυναίκα μου έβαλα προτεραιότητα της ζωής μου την οικογένεια. Όλα τα άλλα έπονται. Απολαμβάνω την απόλυτη συνεργασία, την ειλικρίνεια, μέσα σ’ αυτήν τη λιτότητα της εποχής, η οποία μου θυμίζει τις εποχές που ξεκίνησα την καριέρα μου», δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός στο TV Έθνος.

Σχετικά με την οικονομικά δύσκολη εποχή την οποία διανύει η Ελλάδα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκαλύπτει: «Είμαι τυχερός, γιατί με βοήθησε η γυναίκα μου η οποία διαθέτει καθαρή ματιά και διορατικότητα. Με το που είδε τι πάει να γίνει και με το που πήγε να με πιάσει άγχος, εκεί γύρω στο 2010, μου λέει “ηρέμησε”. Είναι Σέρβα, προέρχεται από μια χώρα που είχε διαλυθεί από έναν πόλεμο και είχε ήδη την εμπειρία από αυτό που συνέβη στη Γιουγκοσλαβία. Μου είπε: “κι εδώ έχετε οικονομικό πόλεμο. Οπότε ή το αποδέχεσαι και λες θα κάνω το καλύτερο σε αυτές τις συνθήκες ή παθαίνεις κρίση πανικού, κατάθλιψη. Τι προτιμάς; Χρεωμένος (γιατί χρεωμένος θα είσαι) και άρρωστος από το στρες ή χρεωμένος και υγιής”. Διαλέξαμε να είμαστε χρεωμένοι και υγιείς. Κι ευτυχισμένοι»

peoplegreece