“Θέλω σεξ σε αμάξι… μπροστά όμως γιατί στριμώχνεσαι πιο πολύ… αλλά θέλει προσοχή στο λεβιέ”!

Γνωστή Ελληνίδα προέβη σε πικάντικες αποκαλύψεις για τις προτιμήσεις της στο σεξ και μας τρέλανε – “Θέλω τον άνδρα μπρουτάλ και βίαιο”!

Ο λόγος για την Miss Τουρισμό του 2009, Μαριλένα Ξένου, η οποία σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε κάνει ορισμένες καυτές αποκαλύψεις για το πως προτιμά τους άνδρες, αλλά και το που της αρέσει να κάνει σεξ.

“Τον άνδρα τον θέλω όμως μπρουτάλ, βάρβαρο και βίαιο όσο πρέπει. Και λίγο πιο ώριμο σε ηλικία: αυτή τη στιγμή βάζω το όριο κάπου στα τριάντα πέντε. Βέβαια, αν νιώσω μεγάλη έλξη για κάποιον, τα όρια πάνε περίπατο. Θέλω πάντως να ξέρει τι θέλει και να μου δίνει ασφάλεια”, τόνισε το καυτό μοντέλο σχετικά με το πως προτιμά τον άνδρα, ενώ για την ώρα του σεξ, είπε:

“Είμαι λίγο kinky. Το να φας όμως μια μπάτσα την ώρα που πρέπει στο σημείο που πρέπει (για καληνύχτα, ας πούμε) είναι άλλο, είναι μέρος του παιχνιδιού”.

Όσο για που της αρέσει να κάνει σεξ, δήλωσε:

“Μου αρέσει πάντως το σεξ μέσα σε αμάξι, σε ένα πάρκινγκ, μέσα στα σκοτάδια. Προτιμώ μπροστά, γιατί στριμώχνεσαι πιο πολύ και έρχεσαι ακόμη πιο κοντά στον άλλον. Λίγη προσοχή στο λεβιέ θέλει μόνο”.

Δείτε την όμορφη Μαριλένα σε σέξι πόζες

 

image hostimage hostimage host image host image hostimage hostimage host image host image host image host

sportdog