Η Riley Ferguson είναι το γλυκό κορίτσι που κρύβει φαρμακερό sex appeal

Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις έχει βγάλει ο λαός το ντουέτο «σιγανό ποταμάκι». Είναι μερικές κοπέλες που τις κοιτάζεις και η πρώτη λέξη που σου έρχεται είναι «γλυκιά». Είναι σαν τα μικρά κοριτσάκα στα θρίλερ που νομίζεις ότι αναζητούν προστασία, αλλά που εν τέλει είναι αυτά που σε βάλουν σε κινδύνους και μάλλον εσύ θα χρειαστείς προστασία από αυτά. Η Riley Ferguson είναι όλα τα αραπάνω που περιγράψαμε: το απόλυτο σιγανό ποταμάκι.

Αυτή είναι η αίσθηση που σου δίνει τόσο η Riley Ferguson όταν τη βλέπεις, όσο και το προφίλ της στο Instagram. Βλέπεις λίγους ακόλουθους – μόλις λίγο πάνω από 3.000 – και σκέφτεσαι ότι δεν θα έχει και πολλά πράγματα να δεις εδώ. Μόνο που αυτή είναι η πιο λανθασμένη εκτίμηση που μπορείς να κάνεις. Γιατί μέσα σε λίγα δεύτερα θα βρεθείς σε αντίστοιχα προβλήματα με τους πρωταγωνιστές στα θρίλερ.

Το μόνο γλυκό απάνω της είναι το πρόσωπο. Από εκεί και κάτω θα δεις οπίσθια που κάνουν τα μυαλά να μπερδεύονται, ένα χρώμα στο δέρμα που έγινε για να σαγηνεύει και ένα σύνολο που την βάζει στο cute sexy.

toratora

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ