Η Janie είναι φοιτήτρια και έχει τα καλύτερα οπίσθια της Αριζόνα

Όσο κι αν το στήθος είναι αυτό που σε τραβάει σε μια γυναίκα, όσο κι αν οι φαντασιώσεις σου είναι γεμάτες από την  φροϋδική αυτή ερμηνεία, τα οπίσθια θα έχουν πάντα την ικανότητα να σου αλλάζουν τις νόρμες και να σε συνταράσσουν. Κι αυτό δεν το λένε άντρες που κοιτάνε τα οπίσθια, αλλά άντρες που γοητεύονταν και εξακολουθούν να γοητεύονται από το στήθος. Γι΄αυτό όταν δεις τι διαθέτει η Janie, μια φοιτήτρια από το πανεπιστήμιο της Αριζόνα, θα αλλάξεις γούστα. Και μπούστα.

Για την γνωστοποίηση της ύπαρξης της πρέπει να ευχαριστήσεις το TheChive.com, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε νεαρές κοπέλες να λάμψουν και να χτυπήσουν μεγαλύτερες πόρτες. Το διάσημο αντρικό σάιτ διαθέτει ένα προφίλ στο Instagram που λέγεται TheChive University και εκεί αναδεικνύει τις πιο σέξι φοιτήτριες. Μία από αυτές είναι και η Janie, η οποία αποτελεί ένα καμάρι του πανεπιστημίου της Αριζόνα και προκαλεί εφίδρωση σε κάθε συμφοιτητή της.

Κι αυτό γιατί η Janie διαθέτει τα πιο πληθωρικά οπίσθια του έτους της, του πανεπιστημίου, ειδεμή και ολόκληρης της πολιτείας. Οκ, δεν έχουμε δει άλλες από την Αριζόνα, αλλά σίγουρα αυτά τα οπίσθια βάζουν από κάτω πολλές χιλιάδες γυναίκες. Και μυαλά αντρών!

toratora