Η Dani Mathers είναι η πιο μισητή Playmate στην Αμερική σήμερα. Να γιατί!

Η ίδια στέφθηκε με τον τίτλο της αποπλάνησης το 2015, μια διάκριση που ίσως την έχρισε δικαστή στο ποιος αξίζει ιδιωτικότητα στις προσωπικές του στιγμές αλλά και πως θα κυκλοφορεί στα αποδυτήρια των γυμναστηρίων

Η κριτική που δέχεται το Snapchat για τα φίλτρα του

Όλα ξεκίνησαν όταν η Dani Mathers έκανε μια ανάρτηση στο Snapchat όπου και χλεύαζε μια γυναίκα στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου της.

Στη φωτογραφία που ανέβασε η Mathers διακρίνεται μια γυμνή γυναίκα να κάνει μπάνιο. Η Playmate συνοδεύει τη γυμνή λήψη με ειρωνικό σχόλιο για τη φυσική κατάσταση της άτυχης κυρίας που έγινε θέμα συζήτησης στα social media ερήμην της.

Ωστόσο η Αμερική είναι (συνήθως) πολιτικά ορθή και το body-shaming είναι μια συνήθεια που τιμωρείται αυστηρά όταν κάποιος κάνει το λάθος να απευθυνθεί στον κόσμο των κανονικών ανθρώπων.

DANI

Εκατοντάδες χρήστες των κοινωνικών δικτύων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Mathers εξαπολύοντας επίθεση εναντίον της.

Σε λίγες ώρες μετά την ανάρτηση στο Snapchat η Mathers πήρε το μάθημα της. Με συνοπτικές διαδικασίες της αφαιρέθηκε ο τίτλος της Playmate, απολύθηκε από την δουλειά της ως ραδιοφωνική παραγωγός και το γυμναστήριο στο οποίο και βρήκε το θύμα της, την κήρυξε ανεπιθύμητη από όλα του τα παραρτήματα –αφού πρώτα την κατήγγειλε στην αστυνομία.

“Ήθελα απλά να απολογηθώ γιατί σήμερα δημοσίευσα στο Snapchat μια φωτογραφία κατά λάθος, δίχως να εννοώ όσα έγραψα και αυτό ήταν ένα λάθος. Έχω επιλέξει να κάνω αυτό που κάνω για να ζω, επειδή αγαπώ το γυναικείο σώμα και ξέρω ότι ο χλευασμός του είναι λάθος. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στα πλαίσια μιας προσωπικής συνομιλίας με φίλη μου, ωστόσο είμαι καινούργια στο Snapchat και δεν είχα καταλάβει ότι τη δημοσιοποίησα σε όλους” είπε στη βιντεοσκοπημένη απολογία της.

Η Dani Mathers δεν κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια κανενός. Μάλλον έγινε ακόμη πιο αντιπαθής καθώς μοιάζει να μην καταλαβαίνει ότι το πρόβλημα δεν ήταν ο τρόπος που διαμοιράστηκε τη φωτογραφία αλλά όσα έγραψε προσβάλλοντας μια άγνωστη γυναίκα για τη φυσική της κατάσταση.

Η Mathers έχει απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς της σε Twitter και Instagram πλέον και ξέρει πια πολύ καλά ότι όλες οι γυναίκες δεν γεννιούνται και κυρίως, δεν ενδιαφέρονται να είναι μια Playmate χωρίς ήθος ακόμη και αν μοιάζει αθώα και καλοπροαίρετη στα λευκά.

DANI1

queen.gr