Η φωτογραφία της Νοτοπούλου για την Πρωτομαγιά προκάλεσε σχόλια [εικόνες]

Με την ανάρτηση μιας καθαρίστριας το κεφάλι της οποίας βουτάει σε έναν κουβά επέλεξε η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου να στείλει το μήνυμά της για τη χθεσινή εργατική Πρωτομαγιά.

Η κυρία Νοτοπούλου που γιόρτασε με φίλους στο στρατόπεδο Καρατάσιου, όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις που έκανε η ίδια στον λογαριασμό της στο instagram όπου ανέβασε δύο φωτογραφίες για την εργατική Πρωτομαγιά με το μήνυμα «Αγώνας Διαρκείας».

Η συγκεκριμένη φωτογραφία που επέλεξε προκάλεσε σχόλια στο Twitter με τους περισσότερους να προσπαθούν να ερμηνεύσουν την κίνηση της κυρίας Νοτοπούλου.

«Ηταν πλάνο από το νέο κυβερνητικό σποτ»

Με νέα ανάρτησή της στο Facebook η Κ. Νοτοπούλου επιχείρησε να εξηγήσει την επιλογή της φωτογραφίας.

«Πρόκειται απλώς για πλάνο από τα γυρίσματα για το επόμενο σποτ κυβερνητικού έργου», είπε και πρόσθεσε: «Ο αγώνας συνεχίζεται με τη νομοθεσία που έκανε η κυβέρνηση για προσλήψεις των καθαριστριών στα νοσοκομεία και άλλες δημόσιες υπηρεσίες».

Η δεύτερη φωτογραφία αποτελεί συνθέση εικόνων από κινητοποιήσεις εργαζομένων στις οποίες συμμετέχει και η ίδια.

Σχολιασμός έγινε και για την επιλογή της κ. Νοτοπούλου να γιορτάσει την Πρωτομαγιά στο στρατόπεδο Καρατάσιου, από όπου επίσης ανάρτησε φωτογραφίες, με το μήνυμα «Αγώνας διαρκείας». Ο σχολιασμός αφορούσε στην επιλογή της να πάει για… πικ νικ αντί για τις κινητοποιήσεις για την εργατική Πρωτομαγιά που διοργανώθηκαν.

«Δεν ήταν πικ νικ, αλλά η έμφαση που δίνει η ίδια και η κυβέρνηση στους ελεύθερους χώρους και στην ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε αυτούς. Στο μείζον ζήτημα των ανενεργών στρατοπέδων, που πρέπει να αποδοθούν στις τοπικές κοινωνίες, όπως ήδη κάνει αυτή η κυβέρνηση, με τη συνδρομή της κ. Νοτοπούλου, με την απόδοση των πρώην στρατοπέδων Παύλου Μελά και Κόδρα σε πρώτη φάση. Εξάλλου, η κ. Νοτοπούλου παρέστη και στις εκδηλώσεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προτού μεταβεί στο Καρατάσιο», τόνισαν στελέχη του περιβάλλοντος της προϊσταμένης του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

H καλή διάθεση της διευθύντριας του πρωθυπουργικού γραφείου αποτυπώνεται και από τη φωτογραφία που ανάρτησε με ένα στεφάνι με λουλούδια στα μαλλιά.