Η τρανσέξουαλ που θέλει να γίνει άγγελος της Victoria’s Secret

Τρανσέξουαλ μοντέλο, που έχει ήδη κάνει φωτογραφίσεις για μεγάλα περιοδικά, θέλει τώρα να ανοίξει τα «φτερά» του και να γίνει το πρώτο μοντέλο της Victoria’s Secret που δεν έχει γεννηθεί γυναίκα.

Η 30χρονη Κάρμεν Καρέρα μάλιστα σε αυτήν την προσπάθειά της είναι κάθε άλλο παρά μόνη. Ηδη σε διαδικτυακό ψήφισμα στο Charge.org έχουν συγκεντρωθεί 50.000 υπογραφές από ανθρώπους που ζητούν να τής δοθεί αυτή η ευκαιρία.

Λατρεύει τα shows

«Θέλω να το κάνω αυτό για τους 50.000 ανθρώπους που έχουν υπογράψει το ψήφισμα» έχει δηλώσει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Τime», προσθέτοντας: «Θέλω να το κάνω αυτό, βεβαίως, για εμένα και για την καριέρα μου. Είμαι ένα κορίτσι που τού αρέσει το σόου από τα βάθη της καρδιάς του».

Το ψήφισμα ξεκίνησε πρώτη φορά το 2013 από τον Καλιφορνέζο Μάρκο Ρεγκαλάντο, ο οποίος κατάφερε να ενθαρρύνει 48.263 άλλους χρήστες του διαδικτύου να βάλουν το όνομά τους στη λίστα των υπογραφών. «H εταιρία Victoria’s Secret δημιουργεί νέους ορίζοντες τόσο στην πασαρέλα όσο και στις φωτογραφίσεις, και αυτό είναι ακριβώς που κάνει και η Κάρμεν. Είναι μια δύναμη που πρέπει να αναγνωριστεί και αξίζει να περπατήσει στην ίδια πασαρέλα με θρύλους, όπως η Ζιζέλ και η Χάιντι Κλουμ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ρεγκαλάντο.

espressonews