Η τεχνική μπρος πίσω στο πρωκτικό σεξ: Πώς γίνεται; (εικόνες)

Μην την Πιέσεις
Μην την αγγίζεις χυδαία όπου σταθείς κι όπου βρεθείς. «Στις περισσότερες γυναίκες αρέσει ένα απαλό τσίμπημα, αλλά μη χρησιμοποιήσεις όλη την παλάμη σου στη μέση του δρόμου» λέει η Lipsitz. «Δώσε σημασία στην αντίδρασή της. Την πόνεσες με ωραίο τρόπο ή απλώς της την έσπασες;».

Μίλα με Ανεση
«Ενα από τα πιο σέξι πράγματα που μπορείς να πεις κατά τη διάρκεια του σεξ είναι το “έχεις απίστευτο κώλο”» λέει η Lipsitz. Θα την κάνεις να αισθανθεί πιο άνετα, να απελευθερωθεί και να αφήσει τις ντροπές.

Δοκίμασε Νέες Στάσεις
«Πολλές γυναίκες εξιτάρονται όταν τους λένε να κάτσουν στα πόδια ενός άντρα ή μπρούμυτα κατά τη διάρκεια της διείσδυσης» λέει η Lipsitz. «Αν της αρέσει, θα το καταλάβεις. Πρόσεξε μόνο μην της βγάλεις καμιά τούφα πάνω στο πάθος».

Μάζεψε τη Γλώσσα σου
«Μην πέσεις ποτέ με τα μούτρα στη δουλειά. Το πράγμα θέλει στρατηγική» λέει η Lipsitz. Μην κοκκινίσεις την ώρα που το κάνεις. Μπείτε στο ντους μαζί και μετά φίλα την από το λαιμό μέχρι τους γλουτούς. «Ρώτα την πρώτα, γιατί μπορεί να μην της αρέσει».

Μην Υποθέτεις Τίποτα
«Μην κάνεις ποτέ ότι έχασες το δρόμο σου πάνω στο πάθος» λέει η Lipsitz. «Είναι πιο πιθανό να πει ναι στο πρωκτικό αν την έχεις προειδοποιήσει, παρά αν σε δει να την κοροϊδεύεις».

Εμπρός-Πίσω
«Το μυστικό του πρωκτικού είναι να την αφήνεις να δίνει το ρυθμό» λέει η Lipsitz. «Κάτσε ανάσκελα και πες της να έρθει από πάνω, ώστε να ελέγχει εκείνη το βάθος. Το κλειδί για να το ξαναδοκιμάσει είναι να την κάνεις να νιώσει ασφάλεια».

boro