Η συγκλονιστική μαρτυρία των υπαλλήλων της ανακύκλωσης: «Πάθαμε σοκ όταν είδαμε το έμβρυο στη σακούλα»

Σοκ έχουν υποστεί οι υπάλληλοι των ανακυκλώσιμων υλικών στην Γυρτώνη στη Λάρισα, οι οποίοι βρήκαν χθες το μεσημέρι κατά την διάρκεια διαλογής, ένα έμβρυο μέσα σε σακούλα.

Ο υπεύθυνος της μονάδας Παναγιώτης Παναγιώτου μίλησε σε ιστοσελίδα για την στιγμή που οι υπάλληλοι της ανακύκλωσης εντόπισαν το έμβρυο.

«Την ώρα που κάναν τα παιδιά διαλογή τα ανακυκλώσιμα υλικά, η σακούλα πέρασε από δύο τρία άτομα και το έμβρυο δεν το είδαν. Οι πρώτοι υπάλληλοι στην διαδικασία ανοίγουν τις σακούλες. Στην μέση της ταινίας φανερώθηκε το έμβρυο νεκρό μπροστά στους υπαλλήλους. Πάθανε σοκ οι γυναίκες υπάλληλοι που το βρήκαν. Με φώναξαν και είδα και εγώ νεκρό το έμβρυο πάνω στην ταινία. Αμέσως καλέσαμε τον φορέα», περιγράφει ο κ. Παναγιώτου.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις το κλειδί της υπόθεσης;

Σήμερα ξεκινά και η νεκροψία- νεκροτομή για το νεκρό έμβρυο από το ιατροδικαστή Χρήστο Κραβαρίτη. Ο ιατροδικαστής θα πάρει δείγματα dna αλλά και δείγματα ιστών τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακές- ιστολογικές εξετάσεις.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες αλλά παράλληλα περιμένει και τα αποτελέσματα της νεκροψίας που θα φέρουν νέα στοιχεία στην έρευνα.

pentapostagma