«Η Μελάνια είναι φυλακισμένη»! Η Μπριζίτ Μακρόν… μαρτύρησε όσα είδε στον Λευκό Οίκο

«Μακριά από την σκληρή, ακόμη και σκυθρωπή εικόνα που παρουσιάζει στις δημόσιες εμφανίσεις της, η Μελάνια Τραμπ είναι σε προσωπικό επίπεδο μια εξαιρετική παρέα«. Τάδε έφη Μπριζίτ Μακρόν, η οποία ανέλαβε χρέη… ρεπόρτερ, μετά την τριήμερη παραμονή της ίδιας και του συζύγου της, Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στις ΗΠΑ.

Εκεί όπου το ζεύγος Τραμπ τους φιλοξένησε, με τις δύο Πρώτες Κυρίες να κλέβουν την παράσταση!

Οι εντυπώσεις της γαλλίδας Πρώτης Κυρίας για την αμερικανίδα ομόλογό της, ήταν οι καλύτερες. Αυτό όμως όσον αφορά στην… ανθρώπινη Μελάνια Τραμπ.

Διότι όταν μιλάμε για την «Πρώτη Κυρία» Μελάνια Τραμπ, τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Μπριζίτ Τρονιέ μίλησε σε δημοσιογράφους και αναφερόμενη στην ζωή της συζύγου του Τραμπ και τον θεσμικό της ρόλο, φάνηκε μέχρι και να την… λυπάται!

Κι αυτό διότι η Μπριζίτ Τρονιέ περιγράφει την Μελάνια Τραμπ ούτε λίγο ούτε πολύ ως φυλακισμένη στον Λευκό Οίκο! Μπριζίτ Μακρόν Μελάνια

Δεν μπορεί ούτε να… ξεμυτίσει η Μελάνια Τραμπ!

Μπριζίτ Μακρόν ΜελάνιαΤις πληροφορίες αποκαλύπτει η γαλλική Le Monde, με το δημοσίευμα να αναπαράγουν τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου.

Η Μπριζίτ Τρονιέ είπε στην γαλλική εφημερίδα πως η Μελάνια Τραμπ «ήταν στην πραγματικότητα πολύ ευχάριστη. Έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Γελάσαμε πολύ μαζί«.

newsit