Η Ζώζα Μεταξά με μπικίνι στην παραλία

Η ηθοποιός που έχει συνδέσει το όνομά της με τις βιντεοταινίες της δεκαετίας των ’80s και ’90s και με το θεατρικό είδος της επιθεώρησης, είχε εκμυστηρευτεί σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στο «Πρώτο Θέμα» ποια ήταν τα επαγγέλματα που χρειάστηκε να κάνει, τις περιόδους που απείχε από το θέατρο.

Ζώζα Μεταξά

«Θα σου έλεγα ότι δεν με ενδιαφέρει να κρυφτώ. Με τις δημόσιες σχέσεις δεν τα πάω καθόλου καλά. Αν και είναι από τις δουλειές που έχω κάνει, όταν δεν είχα να κλείσω σε κάποια θεατρική παράσταση. Ξέρεις πόσες δουλειές έχω κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια; Ποτέ δεν τα έχω πει αυτά.

Ζώζα Μεταξά

Σε περιόδους που δεν ήμουν στο θέατρο έχω δουλέψει ως τραγουδίστρια σε μουσική σκηνή και στα μπουζούκια.

Ζώζα Μεταξά

Έχω δουλέψει ως σερβιτόρα, πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων, ταμίας, γκρουπιέρισσα σε καζίνο. Μοίραζα τα χαρτιά. Δημόσιες σχέσεις σε μαγαζιά. Δεν ήμουν τόσο καλή σε αυτό. Βaby sitter και κομμώτρια. Τις περισσότερες φορές με αναγνώριζαν και μου έλεγαν: «Πώς και από εδώ;».

Ζώζα Μεταξά

Γούσταρα όμως γιατί είχα δουλειά και μεροκάματο. Πέρα από αυτά, επειδή πιάνουν τα χέρια μου, οτιδήποτε έχει να κάνει με ηλεκτρικά με φωνάζουν οι φίλοι μου για να τους τα φτιάξω! Υδραυλικά, μερεμέτια, στοκαρίσματα, βαψίματα, εγώ είμαι εδώ! Αφού η μάνα μου μου λέει: «Γιατί δεν βγάζεις καρτούλες», είχε εκμυστηρευτεί η Ζώζα Μεταξά.

Ζώζα Μεταξά

Ζώζα ΜεταξάΖώζα Μεταξά

lifeviews

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ