Η εξομολόγηση της «περιβόητης» Μπέλλας: “Για να πετύχεις στις δημόσιες σχέσεις πρέπει να αφουγκράζεσαι τα πάντα”

Έχει το κοινό της που την ακολουθεί, την αγαπάει και πιστεύει σ΄αυτή. Είναι μια γυναίκα αυτοδημιούργητη, πολυτάλαντη και δραστήρια,που δεν εφησυχάζει, δεν επαναπαύεται. Απεναντίας,προσπαθεί να μην συμβιβαστεί στη στασιμότητα και δεν φοβάται τις αλλαγές.

Η ιδιαίτερα δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -και δη το Facebok – Ξένια ΜΠΕΛΛΑ , περί ου ο λόγος, ήρθε όμως η ώρα να μας δείξει το ταλέντο της στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία. Ένας τομέας που άπαντες της βγάζουν το καπέλο . Βλέπετε , όσοι τυγχάνει να έχουν πάρε-δώσε μαζί της, την ξεχωρίζουν αμέσως,  εμμένοντας σε συγκεκριμένες πτυχές του χαρακτήρα της, όπως η εξωστρέφεια και η υπερβολικά έντονη κοινωνικότητα της. Με άλλα λόγια ..υποστηρίζουν ότι είναι έξω καρδιά άνθρωπος. Ένας τύπος που γελάει πολύ, που διασκεδάζει, που επιδιώκει να έχει … άμεση και καθημερινή επαφή με πολύ κόσμο. Στοιχείο που μεγαλώνοντας ανέπτυξε ακόμη περισσότερο και, χωρίς δεύτερη σκέψη, την βοήθησε ως προς την επαγγελματική της σταδιοδρομία.

Έχοντας το ταλέντο να αφουγκράζεται να πάντα, η Ξένια (ΜΠΕΛΛΑ) , όπως την προσφωνούν  οι περισσότεροι,  σήμερα συμβουλεύει και παρακινεί όσους (και δεν είναι λίγοι) της ζητούν την βοήθεια της. Σε διάφορους τομείς. Από την εξωτερική τους εμφάνιση μέχρι ζητήματα συναισθηματικού χαρακτήρα. Εξού και η σκέψη της στο εγγύς μέλλον να λειτουργήσει γραφείου συνοικεσίων.

Λέτε. ? Μακάρι γιατί είναι σημαντικό οι άνθρωποι να κάνουν σταθερά βήματα μπροστά. Να υλοποιούν τα όνειρα, τα σχέδια, τα οράματα, τις προσδοκίες, τα προγράμματα τους …και η ΜΠΕΛΛΑ είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ακολουθήστε την στο facebook 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ