ΗΟΤ!Η επιστροφή της… άτακτης πολιτικού! (ΦΩΤΟ)

Θα θυμάστε σίγουρα την Ολβίδο Ορμίγος, την Ισπανίδα δημοτικό σύμβουλο και το video που είχε διαρρεύσει να εμφανίζεται χωρίς ρούχα πάνω στο κρεβάτι του σπιτιού της και να… αυτοϊκανοποιείται!

Να σας θυμίσουμε το στόρι:

Αρχικά δεν ήταν ξεκάθαρο πως ένα ιδιωτικό βίντεο κατέληξε σε χέρια τρίτων και από εκεί στο ιντερνέτ, όπου έγινε ανάρπαστο, υπήρχε όμως η υπόνοια ότι πρόκειται ενδεχομένως για πολιτική μηχανορραφία.

Στη συνέχεια όμως έγινε γνωστό, άλλος είχε βάλει το χεράκι του ή μάλλον άλλη: Η αρραβωνιαστικιά του εραστή της! Η οργισμένη και απατημένη γυναίκα «ανέβασε» το βίντεο που οδήγησε την Ορμίγος στην παραίτηση της για να την εκδικηθεί. Παρόλο που η ίδια η σύμβουλος προσπάθησε να τα «ρίξει» στους πολιτικούς της αντιπάλους υποστηρίζοντας μάλιστα ότι βίντεο ήταν για τον σύζυγο της.

Η Corriera della Sera όμως έχει… άλλη άποψη. Σύμφωνα με δημοσίευμα, η αρραβωνιαστικιά του εραστή της το έκανε. Και όσο για τον εραστή της, ήταν ο τερματοφύλακας της ερασιτεχνικής Γέμπενες, Σάντσεθ Ραμίρεθ!

Η Ορμίγο λοιπόν, μητέρα δύο παιδιών, έκανε και πάλι την εμφάνιση της με φωτογράφιση και συνέντευξη στο περιοδικό Primera Linea!

sportdog