Σάββατο, Μάρτιος 23, 2019
Αρχική MEDIA Ζωή Λάσκαρη: Βρέθηκε υποψήφιος αγοραστής για τη βίλα στο Πόρτο Ράφτη

Ζωή Λάσκαρη: Βρέθηκε υποψήφιος αγοραστής για τη βίλα στο Πόρτο Ράφτη

Eδώ και λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η εντυπωσιακή βίλα στο Πόρτο Ράφτη, όπου έζησε η Ζωή Λάσκαρη για 20 χρόνια με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο πωλείται. Πρόκειται για ένα πολυτελές σπίτι στο Απολλώνιο συγκρότημα κατοικιών. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος επιβεβαίωσε στο TLIFE (δες εδώ) ότι αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι που έζησε με την αγαπημένη ηθοποιό και σύζυγό του. Ο γνωστός ποινικολόγος έχει δηλώσει ότι αυτό το σπίτι χωρίς εκείνη είναι πια άδειο.

Σε αυτό το σπίτι ζούσαν και οι δύο κόρες του ζευγαριού. Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έφυγε από το σπίτι αμέσως μετά το θάνατο της μητέρας της και το ίδιο έκανε λίγο καιρό αργότερα και η Μάρθα Κουτουμάνου με την εγγονή της σπουδαίας ηθοποιού.

Την πώληση του πολυτελούς σπιτιού έχει αναλάβει γνωστό μεσιτικό γραφείο των Αθηνών και οι φωτογραφίες των εσωτερικών χώρων διατίθενται στο διαδίκτυο προς κάθε επίδοξο αγοραστή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο»  και όσα αποκάλυψε στην Ναταλία Γερμανού, ο Νίκος Γεωργιάδης έχει βρεθεί ήδη ο πρώτος υποψήφιος  που έχει εκδηλώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την μονοκατοικία των 500 τ.μ.

«Μάλλον έχει βρεθεί υποψήφιος αγοραστής για τη βίλα, της οποίας η τιμή εκτίμησης αγγίζει το 1.5 εκατομμύριο ευρώ.. Μάλλον θα πάει σε ξένα χέρια, όχι σε ελληνικά. Υπάρχει ένας Ρώσος πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας που έχει δει τις φωτογραφίες του σπιτιού και ενδιαφέρεται πάρα πολύ να το αγοράσει. Σκοπεύει σύντομα να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να το δει κι από κοντά…», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

tlife