“Εχουν πέσει και άλλα παιδιά θύματα bulling στο σχολείου του 15χρονου που αυτοκτόνησε”

Το περιστατικό που ενδεχομένως οδήγησε τον 15χρονο μαθητή του σχολείου της Αργυρούπολης στην αυτοκτονία, φαίνεται πως δεν ήταν το μοναδικό όπως αποκαλύπτουν τώρα γονείς και μαθητές.

Στο ίδιο σχολείο υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις bulling, οι οποίες τώρα, κατόπιν της αυτοκτονίας του 15χρονου, έρχονται στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με τη μητέρα ενός 14χρονου κοριτσιού που πηγαίνει στο ίδιο σχολείο, «είναι πολλά τα περιστατικά, το παιδί μας χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη για να μπορέσει να ανταπεξέλθει από τον λεκτικό εκφοβισμό που αντιμετωπίζει στο σχολείο από τους συμμαθητές της. Ενημερώθηκαν οι καθηγητές αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο από μία αποβολή», αποκάλυψε η ίδια στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησαν και φίλοι του 15χρονου που έβαλε τέλος στη ζωή του αποκαλύπτοντας ότι δεχόταν απειλές, είχε υποστεί ξυλοδαρμούς και φοβόταν να μιλήσει.

«Τον έβριζαν πολύ άσχημα, τον προσέβαλλαν και δεν ήξερε πως να αντιδράσει», λέει φίλος του αδελφού του και εξηγεί ότι τα παιδιά που τον απειλούσαν ήταν παιδιά από την τάξη του που τον κορόιδευαν, τον χτυπούσαν και του ασκούσαν βία. Περιέγραψε μάλιστα και έναν τσακωμό που έγινε σε κάποια πλατεία της περιοχής.

Το ημερολόγιο του 15χρονου, ο ξυλοδαρμός και το πάρτυ, λίγες ώρες πριν αυτοκτονήσει