Ερωτικό μασάζ: Πώς μια γυναίκα το κάνει στον άνδρα της – Εικόνες

Το ερωτικό μασάζ είναι μια ιδιαίτερη απόλαυση για τον άνδρα. Πώς όμως πρέπει να το κάνεις στον αγαπημένο σου; Παρακάτω σου δείχνουμε τη διαδικασία βήμα προς βήμα για ένα απολαυστικό βράδυ.
Image titled Give a Romantic Massage Step 10
Μπορείς να καθίσεις πάνω στον σύντροφό σου αλλά όχι πάνω στη σπονδυλική του στήλη για να μη τον επιβαρύνεις. Μια καλή ιδέα είναι να είστε και οι δυο γυμνοί η επαφή των σωμάτων διεγείρει τις αισθήσεις από την αρχή. Ξεκινήστε με την πλάτη και τους ώμους.
Image titled Give a Romantic Massage Step 11
Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να ανακουφίσετε το λαιμό και τους ώμους. Είναι η καλύτερη διαδικασία για να ανακουφίσεις τον σύντροφό σου από την ένταση της ημέρας. Οι κυκλικές κινήσεις των χεριών βοηθούν πολύ στη χαλάρωση.
Image titled Give a Romantic Massage Step 12
Συνεχίστε στην πλάτη ακολουθώντας και με τα δυο σας χέρια τη σπονδυλική στήλη. Image titled Give a Romantic Massage Step 13
Περάστε στην περιοχή των ποδιών, ξαπλώστε μπρούμυτα τον  σύντροφό σας και ξεκινήστε από τα μπούτια στην περιοχή των οπισθίων. Χρησιμοποιήστε τις παλάμες σας και βάλτε λίγο περισσότερη δύναμη για να ξεκουράσετε το σώμα του. 
Image titled Give a Romantic Massage Step 14
Το επόμενο βήμα είναι να ξεκουράσετε τα μπούτια του συντρόφου σας ο οποίος πρέπει σε αυτό το στάδιο να έχει ξαπλώσει ανάσκελα. Σιγά σιγά περάστε στην ζώνη των γεννητικών οργάνων – Το ερωτικό παιχνίδι σας ξεκινά για τα καλά.

AdTech Ad

boro