Ερωτικές Ιστορίες Αναγνωστών: Κάνω σεξ με την αδερφή της γυναίκας μου

Αναγνώστης μας ρωτά:
Είμαι 24 ετων και εχω σχεση με μια κοπελα στην ιδια ηλικια με εμενα το θέμα είναι ότι φαντασιώνομαι τον τελευταίο καιρό ότι κάνω σεξ με την αδερφή της πώς να το περιορίσω αυτό και τι να κάνω δε το θέλω… Είναι φυσιολογικό; Να κάνω σεξ με συγγενικό πρόσωπο της δικής μου γυναίκας;

Ο ψυχολόγος ομαδικός θεραπευτής, Δημήτρης Κατσαρός απαντά στο ερώτημά σας 

Αγαπητέ αναγνώστη:
Δεν είναι παράξενη ούτε και αφύσικη η φύση της φαντασίωσής σας. Έχει συμβεί και συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους με διάφορους τρόπους και μορφές. Το ότι “δεν το θέλετε” μάλλον είναι απόρροια της ηθικής στην οποία ομνύετε παρά στο “τι θέλετε” πραγματικά, το οποίο υπόκειται και στα ερεθίσματα που λαμβάνετε. Η αθωότητά σας με λίγα λόγια υπάρχει έστω και κατά συνθήκη. Νομίζω πως θα σας περάσει η τάση αν την αφουγκράζεστε χωρίς να νιώθετε ντροπή, αλλά χωρίς να την τροφοδοτείτε κι όλας. Πολλές φορές οι άνθρωποι γύρω μας ακόντες-εκόντες μας προκαλούν για δικούς τους λόγους. Π.χ.: Μπορεί η αδελφή της φίλης σας να έχει μια παλιά αντιζηλία με την φίλη σας η οποία της βγαίνει μέσα από το να σας προκαλεί. Εδώ είναι που θα πρέπει να φανείτε δυνατός και να μην αποδόσετε την πρόκληση αυτή σε κάποιο δικό σας χαρακτηριστικό. Από την άλλη αν δεν γίνεται η πρόκληση ξεκάθαρα ώστε να θέσετε τα όριά σας ξεκάθαρα, δεν μπορείτε να αρνείστε την επιθυμία που σας προκαλείται αν δεν θέλετε να τη φουντώσετε ακόμα περισσότερο κατ’ανάλογο τρόπο που αδυνατείτε να αποδώσετε το αίτιό της με σκοπό την εξάλειψή του. Απλά δεχτείτε ότι υφίσταται όπως δεχόμαστε ότι έχουμε ψείρες και δεν έχει νόημα να ξύνουμε διαρκώς το κεφάλι μας αφού έχουμε βάλει φάρμακο εν τω μεταξύ. Το φάρμακο εδώ είναι η ικανότητά σας να απεμπλακείτε από μια ρεαλιστική ή φαντασιωσική αντιζηλία η οποία μετατρέπεται σε σεξουαλική φαντασίωση.
Και λίγα λόγια για τον ειδικό που σας απάντησε
“Λέγομαι Δημήτρης Κατσαρός, έχω γεννηθεί στο Χολαργό τον Ιούνιο του 1984 και σχεδόν όλη μου τη ζωή έζησα στην Αθήνα όπου πήγα σχολείο και σπούδασα ψυχολογία στην Πάντειο. Εργάστηκα σε διάφορους χώρους εκτός αυτού που σπούδασα. Στο στρατό ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκα ενεργά ως ψυχολόγος απαντώντας στη γραμμή sos υποστήριξης του Πολεμικού Ναυτικού καθ’όλη τη διάρκειά της θητείας μου. Σήμερα ιδιωτεύω ως θεραπευτής και ειδικεύομαι στην ομαδική ανάλυση με ψυχοδυναμικού τύπου προσέγγιση στην εταιρεία Hope in Ga με έδρα την Κηφισιά. Ταυτόχρονα είμαι διαχειριστής της εταιρίας Eurosynapsis.ΙΚΕ με ιδρυτή τον πατέρα μου, η οποία παρέχει υπηρεσίες νευρολογίας και ψυχολογίας. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ ο άνθρωπος ως άτομο και ως έννοια και πολλές φορές θεωρώ ότι δεν πρόκειται για εργασία αλλά για μια παράξενη και όμορφη αναζήτηση. Κατά τα άλλα μου αρέσει η γυμναστική, η μουσική, η ζωγραφική και οι θετικές επιστήμες.”

AdTech Ad

AdTech Ad

boro