Ερωτικές Ιστορίες Αναγνωστών: “Έπιασα τον άνδρα μου να βλέπει πορνό”

Aναγνώστρια διηγείται:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΣΑΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗΣΥΜΒΙΩΣΗ ΕΔΩ Κ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΡΩΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΡΝΟ. ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ Κ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ.

ΟΣΟ Κ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Κ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΤΡΟΠΟ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΝΟΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ. ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΓΚΡΙΝΙΑ Κ ΘΥΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

Στο ερώτημά σας απαντά ο  Ζήσης Παπαθανασίου, Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας – ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου. 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ζήσης παπαθανασίου

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Είναι σαφές ότι ο σύντροφός σας παρουσιάζει μία καταναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά, την οποία δεν μπορεί να ελέγξει. Το φαινόμενο αυτό είναι πολύ συνηθισμένο στις μέρες μας. Η αντιμετώπιση του θέματος γίνεται με ατομική ψυχοθεραπεία, από έμπειρο ψυχολόγο. Καταλαβαίνω ότι νοιώθετε μειονεκτικά, αλλά το πρόβλημα δεν είναι δικό σας, ούτε σημαίνει ότι δεν του αρέσετε. Οι επιπτώσεις στη σχέση είναι πάντα αρνητικές, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα το πρόβλημα.
boro