Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται: «Η καλύτερή μου φίλη πήγαινε με τον άντρα μου. Μου διέλυσε το σπίτι»

Μία εξομολόγηση ψυχής για την αγαπημένη τραγουδίστρια, με τις σημαντικές επιτυχίες. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, παραδεχόμενη πως αποφάσισε να χωρίσει στα 50 της χρόνια.

«Θα έπρεπε να είχα χωρίσει πολύ νωρίτερα. Το είχα προσπαθήσει αλλά τότε οι νόμοι στην Ελλάδα δεν ήταν με τις γυναίκες. Εγώ ζούσα για τις κόρες μου, ήταν η ζωή μου και ο άντρας μου με απειλούσε λέγοντάς μου συνεχώς: “Ποιος δικαστής θα δώσει τα παιδιά σε σένα, σε μια τραγουδίστρια;”. Και αυτό με σκότωνε. Έχω περάσει και τα τρία κακά της μοίρας του ανθρώπου. Πυρ, γυνή και θάλασσα», εξομολογήθηκε η Ζωή Κουρούκλη.

Η πρώτη ξαδέρφη της Ζωής Λάσκαρη μίλησε στο DownTown και ανέφερε εκτενώς τι εννοούσε.

«Το σπίτι μου στο Ψυχικό, όπου έμενα με τον άντρα μου, πήρε φωτιά και κάηκαν τα πάντα. Όλα τα δημοσιεύματα από τις εφημερίδες που είχε μαζέψει ο πατέρας μου, αναμνηστικά, κάποια φορέματα έγιναν στάχτη. Μετά από λίγα χρόνια, στις μεγάλες πλημμύρες του ’95, έκαναν αποχετευτικό σύστημα στο Ψυχικό, είχαμε με τον άντρα μου συμπτωματικά αποφασίσει εκείνη την περίοδο να βάψουμε το σπίτι και είχαμε κατεβάσει όλα τα πράγματα στο υπόγειο. Έγιναν οι καταιγίδες και πλημμύρισαν τα πάντα. Όλο το σπίτι γέμισε νερό. Και έτσι έχασα κάθε επαφή με τα αντικείμενα του παρελθόντος. Έφυγαν, και κατά κάποιον τρόπο τελείωσα και με αυτά».

Και όσον αφορά το γυνή;

«Μια γυναίκα μου διέλυσε το σπίτι. Η καλύτερή μου φίλη, για την ακρίβεια, πήγαινε με τον άντρα μου και ταυτόχρονα μου έπαιζε θέατρο, ερχόταν σπίτι, μιλούσαμε, δεν μου είπε ποτέ τίποτα. Ολόκληρη παράσταση. Πέρασα πολύ δύσκολη ζωή, Πάνο, από τα μικράτα μου. Από τριών χρονών ήξερα ότι μπορούν να διαλυθούν όλες οι βεβαιότητες που έχεις. Το βίωσα».